Η “τριανδρία” της ελληνικής ροκ μουσικής στην Οδό Ονείρων!

Ότι και να πούμε είναι λίγο για αυτούς τους τρεις καλλιτέχνες. Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Γιάννης Μηλιώκας, αποτελούν μια σταθερή αξία στην ελληνική ροκ μουσική, εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε παράσταση τους, ένα ταξίδι σε τραγούδια που έχουμε χιλιοτραγουδήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε πολλές στιγμές! Άλλοτε χαρίζουν συγκίνηση και άλλοτε άφθονο γέλιο, καθώς […]

Ότι και να πούμε είναι λίγο για αυτούς τους τρεις καλλιτέχνες. Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Γιάννης Μηλιώκας, αποτελούν μια σταθερή αξία στην ελληνική ροκ μουσική, εδώ και πολλά χρόνια.

Κάθε παράσταση τους, ένα ταξίδι σε τραγούδια που έχουμε χιλιοτραγουδήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε πολλές στιγμές! Άλλοτε χαρίζουν συγκίνηση και άλλοτε άφθονο γέλιο, καθώς από την παρέα αυτή δεν λείπει το χιούμορ και τα πειράγματα!

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, θα έχουμε την χαρά να τους απολαύσουμε στη μουσική σκηνή Οδός Ονείρων!

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ

Τριανδρία της Ροκ και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Τι να πεις για Λάκη Παπαδόπουλο Γιάννη Γιοκαρίνη και Γιάννη Μηλιώκα; Ακόμη και το σανίδι “τρέμει”.

Δεν είναι μόνο τα τραγούδια τους που ξεσηκώνουν και απογειώνουν το κοινό τους, είναι που οι ίδιοι δίνουν χρόνια “φτερά στα παπούτσια μας και στην ψυχή μας”.

Άλλωστε παραμένουν έφηβοι μίας γενιάς που δεν παρέδωσε ποτέ την σκυτάλη του γέλιου του κεφιού του χιούμορ και της αγάπης για την μουσική αλλά και την ίδια τη ζωή.

 

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ώρα 10:30 μ.μ

τηλ. 2221020504,  6978117103

Οδός Ονείρων, Τσιριγώτη 6

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top