Η συνήθεια του Passion For Life σε συνδυασμό με το Χριστουγεννιάτικο mood και το click away (pics)

Αυτά τα Χριστούγεννα μοιάζουν τόσο διαφορετικά αλλά παραμένουν εξίσου όμορφα. Το Passion είναι η διαχρονική μας συνήθεια και αυτές τις γιορτές. Με τις διατροφικές προτάσεις του γευστικότερου healthy point της πόλης συνεχίζουμε να ακολουθούμε τον υγιεινότερο τρόπο ζωής, τον οποίο αυτή τη φορά θα συνδυάσουμε με αγορές και δώρα με τη μέθοδο του click away. […]

Αυτά τα Χριστούγεννα μοιάζουν τόσο διαφορετικά αλλά παραμένουν εξίσου όμορφα. Το Passion είναι η διαχρονική μας συνήθεια και αυτές τις γιορτές. Με τις διατροφικές προτάσεις του γευστικότερου healthy point της πόλης συνεχίζουμε να ακολουθούμε τον υγιεινότερο τρόπο ζωής, τον οποίο αυτή τη φορά θα συνδυάσουμε με αγορές και δώρα με τη μέθοδο του click away.

Η βόλτα μας για ψώνια στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας φυσικά περνάει από το Passion, με ένα βιταμινούχο χυμό ή ένα πλούσιο snack, κατά τη διάρκεια της αναμονής στα μαγαζιά για την παραλαβή όλων όσων διαλέξουμε για εμάς και για τους φίλους μας. Το click away μας δίνει τη δυνατότητα να βγούμε και να χαρούμε τον όμορφο στολισμό της πόλης και το Passion πάντα δίπλα μας εναρμονίζεται πλήρως στο χριστουγεννιάτικο mood. Με ένα πολύχρωμο boost βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων μας γεμίζει ενέργεια και ευεξία συμβάλλοντας στην καλύτερη σωματική υγεία και την αρμονική ψυχική ισορροπία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Οι γιορτές είναι εδώ και αξίζει να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο, πριν η μετά τον περίπατο στην αγορά για click away, ώστε να απολαύσουμε τους δροσιστικότερους φρεσκοστυμμένους χυμούς, τον τελειότερο espresso ή cappuccino από τον έμπειρο barista αλλά και τα πιο υγιεινά snack που θα συνοδέψουν ένα γρήγορο brunch.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Ας μπούμε με την θετικότερη διάθεση στα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και ας προσπαθήσουμε μέσα από μια υγιεινή διατροφή να νιώσουμε καλύτερα σε σώμα και πνεύμα. Το Passion, με προϊόντα που περιέχουν τα πολυτιμότερα θρεπτικά συστατικά, μας προετοιμάζει για την κραιπάλη που θα ακολουθήσει στο γιορτινό τραπέζι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Η ισορροπημένη διατροφή δημιουργεί ευτυχισμένους ανθρώπους και αυτό είναι που μας κάνει να επιλέγουμε και την εορταστική περίοδο το Passion for Life. Ας απολαύσουμε τις γιορτές και μαζί ας απολαύσουμε τη ζωή με τα ομορφότερα δώρα, την καλύτερη παρέα και το mood του Passion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Passion For Life (@passionforl)

Passion for Life

Ελ. Βενιζέλου 14, Χαλκίδα
Τηλ. 2221026191

Efood: e-food.gr/passion-for-life
Facebook: Passion for Life
Instagram: Passion for Life

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top