Η πρώτη μέρα του Street Food Festival στη Χαλκίδα και όλα όσα έγιναν! (pics)

Μια διαφορετική διοργάνωση στην πόλη της Χαλκίδας το Street Food Festival ξεκίνησε εχθές. Ένα φεστιβάλ που τόσο πολύ χρειαζόταν στη Χαλκίδα που λέμε επιτέλους! Το 1o Street Food Festival το περιμέναμε καιρό. Όταν λοιπόν, ανακοινώθηκε από την Soul Food και το Home Radio 89,1 πως θα πραγματοποιούνταν τέτοιο φεστιβάλ στη Χαλκίδα, ήταν προφανές πως δε […]

Μια διαφορετική διοργάνωση στην πόλη της Χαλκίδας το Street Food Festival ξεκίνησε εχθές. Ένα φεστιβάλ που τόσο πολύ χρειαζόταν στη Χαλκίδα που λέμε επιτέλους!

Το 1o Street Food Festival το περιμέναμε καιρό. Όταν λοιπόν, ανακοινώθηκε από την Soul Food και το Home Radio 89,1 πως θα πραγματοποιούνταν τέτοιο φεστιβάλ στη Χαλκίδα, ήταν προφανές πως δε μπορούσαμε να το χάσουμε και για αυτό και το Ghetto είναι χορηγός επικοινωνίας.

Φυσικά, αυτό δεν είναι ακόμη μία μόδα, αφού το δικό μας σουβλάκι μας αντιπρωσωπεύει στον κατάλογο των street food παγκοσμίως. Όμως, η ιδέα του να δοκιμάζουμε στη Χαλκίδα διάφορες γεύσεις από άλλες χώρες και από άλλα μέρη της Ελλάδας είναι μία τάση που πρέπει ολοένα και να εξαπλώνεται και εμείς έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τοπικές γεύσεις πόλεων που ίσως να μην έχουμε επισκεφτεί ποτέ.

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ Street Food στη Χαλκίδα είχε ωραία μουσική, πολύ κόσμο, ενέργεια και όμορφη διάθεση. Φυσικά και πολύ φαγητό! Το Ghetto έκανε μια πρώτη βόλτα και σας παρουσιάζουμε όλα όσα είδαμε. Να πάρετε μια πρώτη “γεύση” και μείνετε συντονισμένοι γιατί έχουμε 2 μέρες φεστιβάλ ακόμη και τα καλύτερα έρχονται… Δες το πρόγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής ΕΔΩ

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top