Η πιο «δική σου» ζωντανή μουσική στο Τζεπέτο Μεζεδοπωλείο

Στο  Τζεπέτο Μεζεδοπωλείο εκτός από υπέροχο φαγητό, θα βρεις και υπέροχους μουσικούς που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τραγουδάς με τους φίλους σου. Η Βέρα, ο Γιώργος και ο Νίκος παίζουν και τραγουδάνε τα αγαπημένα σου τραγούδια και δε σταματάνε μέχρι να σηκωθεί να χορέψει κι ο τελευταίος. Καταπληκτικοί μουσικοί που με το κέφι […]

Στο  Τζεπέτο Μεζεδοπωλείο εκτός από υπέροχο φαγητό, θα βρεις και υπέροχους μουσικούς που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τραγουδάς με τους φίλους σου. Η Βέρα, ο Γιώργος και ο Νίκος παίζουν και τραγουδάνε τα αγαπημένα σου τραγούδια και δε σταματάνε μέχρι να σηκωθεί να χορέψει κι ο τελευταίος. Καταπληκτικοί μουσικοί που με το κέφι τους και το ωραία έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα καταφέρνουν να κάνουν όλο το μαγαζί μια παρέα.

Το νέο σου στέκι ειδικά όσο πλησιάζει ο χειμώνας γίνεται ένα ιδανικό μέρος για να διασκεδάζεις δίπλα στο τζάκι με καλό φαγητό και ωραίες μουσικές. Φέτος η σεζόν είναι εντελώς διαφορετική και σίγουρα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα ξέρουμε που θα είσαι.

Στη Νέα Λάμψακο, 25ης Μαρτίου – Πλατεία Αγίου Τρύφωνα 

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6948206896 και 2221082107

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top