Η Οδός Ονείρων ετοιμάζεται για…βουτιές!

Ένας ακόμα χειμώνας πέρασε και η μουσική σκηνή Οδός Ονείρων, που φέτος έκλεισε 11 χρόνια λειτουργίας, ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει για καλοκαίρι! Μια σεζόν γεμάτη μουσικές, αγαπημένους καλλιτέχνες, ξεχωριστά party και παρεΐστικες βραδιές, έφτασε στο τέλος της και φυσικά κλείνει με ένα καλοκαιρινό party με… βουτιές! Το Σάββατο 8/6, το αγαπημένο μας μαγαζί στο στενάκι […]

Ένας ακόμα χειμώνας πέρασε και η μουσική σκηνή Οδός Ονείρων, που φέτος έκλεισε 11 χρόνια λειτουργίας, ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει για καλοκαίρι!

Μια σεζόν γεμάτη μουσικές, αγαπημένους καλλιτέχνες, ξεχωριστά party και παρεΐστικες βραδιές, έφτασε στο τέλος της και φυσικά κλείνει με ένα καλοκαιρινό party με… βουτιές!

Το Σάββατο 8/6, το αγαπημένο μας μαγαζί στο στενάκι της Τσιριγώτη, ανοίγει τη γαλάζια ξύλινη πόρτα για ένα τελευταίο βράδυ και μας δίνει ραντεβού το Φθινόπωρο ξανά!

Μείνετε συντονισμένοι όμως, γιατί τα όνειρα συνεχίζονται και το καλοκαίρι….!

Φωτογραφία: kostascrom

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top