Η Οδός Ονείρων αναστέλλει τη λειτουργία της λόγω Κορονοϊού!

Η μοναδική μουσική σκηνή της Χαλκίδας, η Οδός Ονείρων, είναι το πρώτο κατάστημα εστίασης που αποφάσισε να μην λειτουργήσει για τις επόμενες μέρες, λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί. Η κίνηση αυτή, μας κάνει μεγάλη εντύπωση, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη εντολή για τα μαγαζιά εστίασης (καφέ-μπαρ) και πρόκειται για πρωτοβουλία του […]

Η μοναδική μουσική σκηνή της Χαλκίδας, η Οδός Ονείρων, είναι το πρώτο κατάστημα εστίασης που αποφάσισε να μην λειτουργήσει για τις επόμενες μέρες, λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί.

Η κίνηση αυτή, μας κάνει μεγάλη εντύπωση, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσημη εντολή για τα μαγαζιά εστίασης (καφέ-μπαρ) και πρόκειται για πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη, Σωτήρη Γκίκα, ο οποίος κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα της Οδού Ονείρων, αποφάσισαν ότι προέχει η υγεία του προσωπικού και των θαμώνων!

Με μια ανακοίνωση στα social media λοιπόν, μας ενημέρωσαν ότι:

“Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών και της υπευθυνότητας που οφείλουμε να επιδείξουμε για την αποφυγή μετάδοσης του ιού covid-19, η Οδός Ονείρων αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία της για λίγες μέρες για την προστασία όλων μας…
Ήρθε η ώρα να δείξουμε την υπευθυνότητα μας ο καθένας ατομικά…
Να μην χανόμαστε , τα λέμε σε λίγο με ωραία πράγματα…”

Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείψει η Οδός και τα αγαπημένα μας live, αλλά σαφώς επικροτούμε αυτή την κίνηση που δείχνει υπευθυνότητα και ευαισθησία, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top