Η “νεράιδα” Μαρία Παπαγεωργίου, στην Οδό Ονείρων!

Το κορίτσι με τη μαγευτική, βαθιά φωνή και τις άκρως συναισθηματικές ερμηνείες,που γνωρίσαμε από το τραγούδι της “Νεράιδα”, έρχεται στην Οδό Ονείρων, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου! Μετά από τη συνεργασία…

Το κορίτσι με τη μαγευτική, βαθιά φωνή και τις άκρως συναισθηματικές ερμηνείες,που γνωρίσαμε από το τραγούδι της “Νεράιδα”, έρχεται στην Οδό Ονείρων, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου!

Μετά από τη συνεργασία της με τον Χρήστο Θηβαίο, η Μαρία Παπαγεωργίου και η μπάντα της,”Homebound”, έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα, με τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, αλλά και από την δισκογραφία της Μαρίας!

H Μαρία Παπαγεωργίου με το Homebound την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην Οδό Ονείρων, στην Χαλκίδα.

Η Μαρία Παπαγεωργίου έρχεται με την κιθάρα της αγκαλιά στην Οδό Ονείρων, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου με μία διαφορετική παράσταση, τραγουδώντας ελληνικά και ξένα κομμάτια σε «χρόνο Ενεστώτα».

Με τρεις προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της (Όμορφοι & Ηττημένοι, Άβουλο Θεριό & Μνήμη), το άλμπουμ 4 Χρόνια Δευτέρα που ηχογραφήθηκε ζωντανά, αλλά και τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη για τον δίσκο Αλληλογραφία, στον οποίο διασκευάζει τραγούδια του μεγάλου συνθέτη, η Μαρία Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει στην Οδό Ονείρων μία ξεχωριστή παράσταση.

Τραγουδώντας σε «χρόνο Ενεστώτα», απευθύνεται σε έναν σημαντικό για εκείνη παραλήπτη: το κοινό της, όπου κι αν βρίσκεται, όπου κι αν το συναντά.
Οι διαδρομές των τραγουδιών – ελληνικών και ξένων – χιαστί και η παρουσίασή τους ενστικτώδης, εκεί που τα βάθη της παράδοσης συναντούν τις μοναχικές ψηφιακές ακροάσεις. Ο Μίκης Θεοδωράκης ταξιδεύει παρέα με τους Portishead και ο Νίκος Παπάζογλου με τον Παύλο Παυλίδη, ανάμεσα στους παραδοσιακούς ρυθμούς της Λέσβου και του Πόντου, με κεντρικό σταθμό τα δισκογραφημένα τραγούδια της Μαρίας, αλλά και καινούργια ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Η μοναδική ερμηνεύτρια που πάλλεται σε κάθε νότα και βιώνει κάθε λέξη των τραγουδιών που επιλέγει, μας καλεί να ελευθερώσουμε τη φωνή που κρύβουμε μέσα μας, να τραγουδήσουμε παρέα, να αποδεχτούμε τη μοναξιά μας, να βάλουμε τον «Σπόρο» μας σε ένα παράτολμο ταξίδι και να δούμε μαζί της «αυτό που βλέπουν τα πουλιά».

INFO
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου
Οδός Ονείρων , Τσιριγώτη 6

Τιμή εισιτηρίου: 10€
Τηλ:6978117103 – 2221020504
Ώρα έναρξης: 22.00

Στο πλευρό της οι μουσικοί:
Σταύρος Ρουμελιώτης : κιθάρες
Σοφία Ευκλείδου: τσέλο
Μαρία Παπαγεωργίου: κιθάρα, νταούλι , stombox

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top