Η νέα διαφήμιση της Lacta μας αρέσει γιατί καταρρίπτει τα στερεότυπα!

Η καινούργια διαφήμιση της Lacta έσκασε χθες και έχει γίνει το μεγάλο viral των ημερών. Σχολιάστηκε πάρα πολύ, επικροτήθηκε κυρίως (ευτυχώς), ενώ φυσικά δεν έλειψαν και αυτοί που είχαν να…

Η καινούργια διαφήμιση της Lacta έσκασε χθες και έχει γίνει το μεγάλο viral των ημερών.

Σχολιάστηκε πάρα πολύ, επικροτήθηκε κυρίως (ευτυχώς), ενώ φυσικά δεν έλειψαν και αυτοί που είχαν να πουν τον “δημοκρατικό” τους λόγο και να εκφράσουν την αντίθεση τους ως προς τις ανθρώπινες ελευθερίες και δικαιώματα!

Μια καμπάνια από τη Lacta, που αφορά την αγάπη, σε όλες της τις εκφάνσεις, με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, για όλους τους ανθρώπους, αφού βλέπουμε ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια, ανθρώπους διαφορετικού χρώματος καθώς και ΑμεΑ.

Εμάς εδώ στο Ghetto μας άρεσε πολύ που ένα brand -που καλώς ή κακώς είναι συνδεδεμένο με την αγάπη και τον έρωτα- τολμά και για πρώτη φορά καταρρίπτει τα στερεότυπα!

Οι φωτογραφίες είναι της Chloe Kritharas Devienne.

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top