Η Λευκή Νύχτα έρχεται ξανά στη Χαλκίδα!

Στα πλαίσια των εορτασμών για το Θαλασσινό Καρναβάλι και συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Μαρτίου, τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας θα είναι ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ, με πολλές προσφορές! Παράλληλα, ένα μεγάλο πάρτι θα στηθεί στους εμπορικούς δρόμους, με μουσική, κεράσματα, δώρα και εκπλήξεις, για όσους κάνουν τη βόλτα τους στην αγορά και για τους […]

Στα πλαίσια των εορτασμών για το Θαλασσινό Καρναβάλι και συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Μαρτίου, τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας θα είναι ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ, με πολλές προσφορές!

Παράλληλα, ένα μεγάλο πάρτι θα στηθεί στους εμπορικούς δρόμους, με μουσική, κεράσματα, δώρα και εκπλήξεις, για όσους κάνουν τη βόλτα τους στην αγορά και για τους επισκέπτες που θα βρίσκονται στην πόλη μας για το Θαλασσινό Καρναβάλι.

Από τις 20:00 και μετά, ο παλμός της πόλης χτυπάει στους δρόμους και τα εμπορικά καταστήματα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top