Η Λένα Μαντά παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στη Χαλκίδα (pic & video)

Η γνωστή συγγραφέας Λένα Μαντά παρουσιάζει το βιβλίο της “Ταξίδι στη Βενετία” στη Χαλκίδα. Την Δευτέρα 15 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Ίαμβος, στο καφέ Heaven…

Η γνωστή συγγραφέας Λένα Μαντά παρουσιάζει το βιβλίο της “Ταξίδι στη Βενετία” στη Χαλκίδα. Την Δευτέρα 15 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Ίαμβος, στο καφέ Heaven του Ξενοδοχείου Hara.

Η Λένα Μαντά, αγαπημένη συγγραφέας 2 εκατομμυρίων αναγνωστών, μας ταξιδεύει για ακόμη μία φορά με ένα πολυπρόσωπο μυθιστόρημα, στα χνάρια του Νο 1 Long Seller “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι”.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ταξίδι στη Βενετία… ή μήπως ταξίδι με τη Βενετία;

Η Μάνια, η Ιφιγένεια και η Πηνελόπη εκεί κατέφευγαν κάθε φορά που στη ζωή τους ερχόταν μια απρόσμενη αλλαγή ή μια δυσάρεστη ματαίωση. Στο σαλόνι μιας άλλης εποχής, καθισμένες σε χρυσοποίκιλτες πολυθρόνες, έπιναν τσάι από πορσελάνινα φλιτζάνια και, μαζί με την αγαπημένη τους Βενετία, ταξίδευαν νοερά στην Πόλη των Δόγηδων…  Όλα τότε φαίνονταν πιο εύκολα. Οι καρδιές άνοιγαν, τα χείλη μιλούσαν και τα μάτια δάκρυζαν…

Στα βαθιά κανάλια της ψυχής της, η Βενετία πετούσε όσα πονούσαν και έφερνε δροσερό αεράκι στις ζωές τους…

Η πόλη ή η γυναίκα; Τι σημασία έχει;

Το ταξίδι στη Βενετία αέναο, γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Κυρίως γεμάτο μαγεία…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top