Η Κατερίνα Σολδάτου είναι η “Σειρήνα” που μας μάγεψε στο Θαλασσινό Καρναβάλι

Το υπερθέαμα που στήθηκε στην παραλία Χαλκίδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το θαυμάσαμε το σχολιάσαμε και το αναδείξαμε γιατί είναι πραγματικά κάτι μοναδικό! Σήμερα όμως, στον απόηχο του Θαλασσινού Καρναβαλιού στη Χαλκίδα θα σταθούμε στην Κατερίνα Σολδάτου. Η γνωστή αθλήτρια και aerial performer Κατερίνα Σολδάτου μάγεψε τους «Αργοναύτες» και το κοινό, ενσαρκώνοντας το ρόλο της γυναικείας θεότητας. Οι Σειρήνες σχετίζονταν με το νερό, τον έρωτα και τον θάνατο των ναυτικών. Η αιθέρια χορογραφία της aerial performer στα “τρελά νερά” του Ευρίπου, που σκηνοθετήθηκε από τον δημιουργό Νίκο Πάνου, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων επισκεπτών και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Κατερίνα Σολδάτου έχει συστηθεί στο κοινό της Χαλκίδας ξανά και συγκεκριμένα το 2017. Τότε είχε ανέβει στην μεγάλη Γέφυρα και είχε εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της, σε ύψος 35 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας! Η Κατερίνα Σολδάτου είναι κάτοχος διπλωμάτων Jazz και Modern Dance από το RAD (Royal Academy of Dancing του Λονδίνου), πιστοποιημένη δασκάλα Aerial Yoga και κάτοχος BSc (Mktg) από το Deree College. Αθλήτρια στίβου στις ομάδες του Πανελλήνιου ΓΣ και της Φιλοθέης στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Έχει ασχοληθεί  και με άλλα αθλήματα όπως και με τις πολεμικές τέχνες (windsurfing, kick boxing, kung fu, κ.ά.). Τα τελευταία χρόνια, μετά από μακρόχρονη έρευνα σε θέματα τέχνης και χορού αλλά και έντονης πρακτικής κατέληξε στον “Εναέριο Χορό” (Aerial Dance). Φωτογραφίες: Χάρης Σφακιανάκης

Το υπερθέαμα που στήθηκε στην παραλία Χαλκίδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το θαυμάσαμε το σχολιάσαμε και το αναδείξαμε γιατί είναι πραγματικά κάτι μοναδικό!

Σήμερα όμως, στον απόηχο του Θαλασσινού Καρναβαλιού στη Χαλκίδα θα σταθούμε στην Κατερίνα Σολδάτου. Η γνωστή αθλήτρια και aerial performer Κατερίνα Σολδάτου μάγεψε τους «Αργοναύτες» και το κοινό, ενσαρκώνοντας το ρόλο της γυναικείας θεότητας. Οι Σειρήνες σχετίζονταν με το νερό, τον έρωτα και τον θάνατο των ναυτικών.

Η αιθέρια χορογραφία της aerial performer στα “τρελά νερά” του Ευρίπου, που σκηνοθετήθηκε από τον δημιουργό Νίκο Πάνου, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων επισκεπτών και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Κατερίνα Σολδάτου έχει συστηθεί στο κοινό της Χαλκίδας ξανά και συγκεκριμένα το 2017. Τότε είχε ανέβει στην μεγάλη Γέφυρα και είχε εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της, σε ύψος 35 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας!

Η Κατερίνα Σολδάτου είναι κάτοχος διπλωμάτων Jazz και Modern Dance από το RAD (Royal Academy of Dancing του Λονδίνου), πιστοποιημένη δασκάλα Aerial Yoga και κάτοχος BSc (Mktg) από το Deree College. Αθλήτρια στίβου στις ομάδες του Πανελλήνιου ΓΣ και της Φιλοθέης στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Έχει ασχοληθεί  και με άλλα αθλήματα όπως και με τις πολεμικές τέχνες (windsurfing, kick boxing, kung fu, κ.ά.).

Τα τελευταία χρόνια, μετά από μακρόχρονη έρευνα σε θέματα τέχνης και χορού αλλά και έντονης πρακτικής κατέληξε στον “Εναέριο Χορό” (Aerial Dance).

Φωτογραφίες: Χάρης Σφακιανάκης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top