Η κακοκαιρία έριξε ανεμογεννήτριες στην Εύβοια (pics)

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε σε αιολικό πάρκο της Εύβοιας η κακοκαιρία Ηφαιστίων που σάρωσε τη χώρα κατά τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με τη σελίδα Meteo – Hellas, το ανενεργό πλέον, αιολικό πάρκο «καταστράφηκε ολοσχερώς» ενώ οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα που ξεπέρασε τα 140 χιλιόμετρα την ώρα. Κάτοικοι ανησυχούν για τα πάρκα που είναι κοντά σε […]

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε σε αιολικό πάρκο της Εύβοιας η κακοκαιρία Ηφαιστίων που σάρωσε τη χώρα κατά τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τη σελίδα Meteo – Hellas, το ανενεργό πλέον, αιολικό πάρκο «καταστράφηκε ολοσχερώς» ενώ οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα που ξεπέρασε τα 140 χιλιόμετρα την ώρα. Κάτοικοι ανησυχούν για τα πάρκα που είναι κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Αν και το πάρκο είναι καιρό ανενεργό, οι ανεμογεννήτριες δεν έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία Ηφαιστίων προκάλεσε μεγάλες ζημίες και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας. Συγκεκριμένα, το χωρίο Σέτα, έμεινε για τρεις συνεχόμενες μέρες χωρίς ρεύμα με την ηλεκτροδότηση να έχει αποκατασταθεί προσωρινά με γεννήτρια.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών προκάλεσαν ζημιές και στον οδικό άξονα που οδηγεί στο λιμάνι και στην πόλη της Κύμης με τη δημοτική αρχή να ανακοινώνει ότι προγραμματίζονται άμεσα οι απαραίτητες εργασίες για την προσωρινή αποκατάσταση των βλαβών και της προσβασιμότητας του δρόμου.

 

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top