Η ιδανική ώρα για να πιεις τον πρωινό σου καφέ

Αν είσαι από τους ανθρώπους που πρέπει να πιουν καφέ για να πουν καλημέρα τότε πρέπει πριν βρεις το μπρίκι να κοιτάξεις το ρολόι σου. Να ξέρεις πως τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης που σχετίζεται με την ενεργοποίηση του σώματος, σκαρφαλώνουν στα ύψη αμέσως μόλις ξυπνήσεις. Αν λοιπόν θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο την […]

Αν είσαι από τους ανθρώπους που πρέπει να πιουν καφέ για να πουν καλημέρα τότε πρέπει πριν βρεις το μπρίκι να κοιτάξεις το ρολόι σου.

Να ξέρεις πως τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης που σχετίζεται με την ενεργοποίηση του σώματος, σκαρφαλώνουν στα ύψη αμέσως μόλις ξυπνήσεις.

Αν λοιπόν θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο την καφεΐνη, πρέπει να περιμένεις λιγάκι. Δηλαδή δε θα απολαύσεις την πρώτη γουλιά αμέσως μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι.

Όταν ξυπνάς τα επίπεδα της κορτιζόλης αυξάνονται κατά 50%, οπότε μπορείς να περιμένεις περίπου μία ώρα για να τα μπουστάρεις με μία κούπα καφέ.

Αφού λοιπόν έχεις το σωστό timing μπορείς να σηκώσεις το τηλέφωνό σου και να παραγγείλεις τον καλύτερο καφέ της πόλης στο MyPlace Coffe and Food

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top