Η ελληνική σημαία στο σημερινό Google doodle! (gif)

Η Google στο κείμενο που συνοδεύει το doodle αναφέρεται και στη φουστανέλα. Οι παρελάσεις στην πρωτεύουσα της Αθήνας περιλαμβάνουν την Ελληνική Προεδρική Φρουρά ή τους Ευζώνες, ένα ελίτ σώμα στρατιωτών των οποίων οι χειροποίητες στολές χρειάζονται μήνες για να κατασκευαστούν, γράφει η Google για τη μέρα. Οι 400 πτυχώσεις στη φουστανέλα σημαίνουν τα 400 χρόνια […]

Η Google στο κείμενο που συνοδεύει το doodle αναφέρεται και στη φουστανέλα.

Οι παρελάσεις στην πρωτεύουσα της Αθήνας περιλαμβάνουν την Ελληνική Προεδρική Φρουρά ή τους Ευζώνες, ένα ελίτ σώμα στρατιωτών των οποίων οι χειροποίητες στολές χρειάζονται μήνες για να κατασκευαστούν, γράφει η Google για τη μέρα.

Οι 400 πτυχώσεις στη φουστανέλα σημαίνουν τα 400 χρόνια της Ελλάδας υπό οθωμανική σκλαβιά.   Η σημαία με τις γαλανόλευκες ρίγες κυματίζει κυματίζει σήμερα πάνω από πολλά ελληνικά μνημεία και σπίτια παντού – όπως και στο σημερινό Doodle, σημειώνει η Google που εύχεται σε όλους τους Έλληνες χαρούμενη Εθνική Επέτειο.

 

 

 

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top