Η Ελένη Βιτάλη αυτήν την Παρασκευή στην Οδό Ονείρων

Η Ελένη Βιτάλη, μετά από τις sold out παραστάσεις του περσινού χειμώνα και τις κατάμεστες συναυλίες του καλοκαιριού, έρχεται στη Χαλκίδα με τα καινούρια της τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά «Πέρασε από εδώ η Ελένη;» στις αποσκευές της, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη που μόλις κυκλοφόρησε. Μια παράσταση φτιαγμένη […]

Η Ελένη Βιτάλη, μετά από τις sold out παραστάσεις του περσινού χειμώνα και τις κατάμεστες συναυλίες του καλοκαιριού, έρχεται στη Χαλκίδα με τα καινούρια της τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά «Πέρασε από εδώ η Ελένη;» στις αποσκευές της, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη που μόλις κυκλοφόρησε.

Μια παράσταση φτιαγμένη με μεράκι και ταλέντο, γεμάτη τραγούδια και κέφι. Πρωταγωνίστρια και οικοδεσπότης, η Ελένη Βιτάλη, σε μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη με τους εξαιρετικούς «ΤΖΟΥΜ» θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα της κομμάτια, αλλά και παλιές τις επιτυχίες και πολλά εξαιρετικά τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών και δημιουργών, με μια νέα, μοντέρνα προσέγγιση, όπως μόνο η αισιόδοξη, εφηβική και ανοιχτόκαρδη ματιά της Ελένης Βιτάλη και των «ΤΖΟΥΜ» μπορούν να υποσχεθούν.

Η Ελένη Βιτάλη, ζωντανή ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, πιο ανανεωμένη και δυναμική από ποτέ και οι φρέσκοι και νεανικοί «ΤΖΟΥΜ», που δε φοβούνται να σπάσουν στεγανά και να πειραματιστούν, πάντα με σεβασμό και βάση το καλό ελληνικό τραγούδι. Οι ενορχηστρώσεις του Νίκου Ξύδη με φυσικά οργάνα, με τη φωνή της Ελένης Βιτάλη και συνδετικό κρίκο το κλαρίνο του σολίστα Μάνου Αχαλινωτόπουλου, υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Παρασκευή 21/2/2020,
Οδός Ονείρων
Τσιριγωτη 6, Χαλκιδα
τηλ. 2221020504, 6978117103

INFO
Οι ΤΖΟΥΜ είναι:
Ρήγας Βοργιάς: ηλεκτρικό μπάσο, τρομπέτα
Νίκος Ξύδης: ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα, λαούτο
Νίκος Σαμαράς: μπουζούκι, σάζι, τζουράς, τρομπέτα
Δημήτρης Σίντος: πιάνο, λαούτο
Θάνος Τσελεμπής: τύμπανα, σαντούρι
Νατάσσα Παυλάτου: κρουστά
Και ο μοναδικός Μάνος Αχαλινωτόπουλος: κλαρίνο, νέι, καβάλ, φλογέρα.
Τους ΤΖΟΥΜ έστησε και συντονίζει, ο Νίκος Ξύδης.

Επιμέλεια προγράμματος: Ελένη Βιτάλη, Νίκος Ξύδης
Οργάνωση παραγωγής/management: Παναγιώτης Ανδρικόπουλος 6940553038
Ηχοληψία: Νίκος Λαγός, Γιώργος Φιλικόζης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top