Η ανάβαση της Ριτσώνας όπως δεν την έχεις ξαναδεί! (video)

Ένα μοναδικό βίντεο από την ανάβαση της Ριτσώνας που καθηλώνει. Και όπως δηλώνουν οι ίδιοι ι δημιουργοί του, το βίντεο έγινε για να δει ο κόσμος την ανάβαση με έναν διαφορετικό τρόπο αλλά και να μάθει και όλη η Ελλάδα για την ανάβαση της Ριτσώνας εδώ στον τόπο μας, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που δεν […]

Ένα μοναδικό βίντεο από την ανάβαση της Ριτσώνας που καθηλώνει. Και όπως δηλώνουν οι ίδιοι ι δημιουργοί του, το βίντεο έγινε για να δει ο κόσμος την ανάβαση με έναν διαφορετικό τρόπο αλλά και να μάθει και όλη η Ελλάδα για την ανάβαση της Ριτσώνας εδώ στον τόπο μας, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που δεν την γνωρίζει.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από ομάδα 6 ατόμων.. 3 drone και άλλα 3 άτομα με κάμερες από χαμηλά βρέθηκαν στην ανάβαση της Ριτσώνας και  το Σάββατο και την Κυριακή στις 8-9 Ιουνίου που έγιναν οι αγώνες.

Η ομάδα αποτελείται από σεναριογράφο – σκηνοθέτες- ηχολήπτη και επαγγελματίες στις κάμερες όπως και στα drone.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top