Η Αμάρυνθος γέμισε εντυπωσιακά graffiti (pics)

Μπορεί η ρωγμή στον τοίχο μιας εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας να γίνει η πύλη για έναν άλλον, πολύχρωμο κόσμο; Μπορεί αυτός ο κόσμος να έχει γεύση και άρωμα; Μπορεί να είναι ο κόσμος σου; Η έμπνευση, είτε ως αφορμή είτε ως αποτέλεσμα, είναι αυτό που λείπει περισσότερο από την καθημερινότητά μας. Και αυτή η καθημερινότητα περιλαμβάνει, πρώτα […]

Μπορεί η ρωγμή στον τοίχο μιας εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας να γίνει η πύλη για έναν άλλον, πολύχρωμο κόσμο; Μπορεί αυτός ο κόσμος να έχει γεύση και άρωμα; Μπορεί να είναι ο κόσμος σου; Η έμπνευση, είτε ως αφορμή είτε ως αποτέλεσμα, είναι αυτό που λείπει περισσότερο από την καθημερινότητά μας. Και αυτή η καθημερινότητα περιλαμβάνει, πρώτα απ’ όλα, τις πόλεις στις οποίες ζούμε. Πόλεις άχρωμες, με γειτονιές παρατημένες και σημεία χωρίς συναίσθημα και αισθητική

Κι όμως, μια μικρή λεπτομέρεια ατέλειας μπορεί να γίνει κομμάτι καλλιτεχνικής δημιουργίας, αρκεί να σου δοθεί η κατάλληλη έμπνευση.

Και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρύνθου θέλει να δώσει χρώμα στην πόλη και για αυτό έχει οργανώσει εκπληκτικές εικαστικές παρεμβάσεις μέσα από τα …χέρια και την έμπνευση της ζωγράφου Μαρίνας Κακαβά.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά murals:

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top