Η έκθεση στην Αρέθουσα που δεν πρέπει να χάσεις!

Από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, τρέχει στο μουσείο της Αρέθουσας μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση που  αναφέρεται στην ιστορία της πόλης της Χαλκίδας και αποτελείται από τρία μέρη : – “Επ’ αυτώ τω Ευρίπω” Ιστορική-φωτογραφική αναδρομή σε 5000 χρόνια ιστορίας της πόλης μας. Η έκθεση είχε δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ του δήμου Χαλκιδέων και με […]

Από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, τρέχει στο μουσείο της Αρέθουσας μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση που  αναφέρεται στην ιστορία της πόλης της Χαλκίδας και αποτελείται από τρία μέρη :

– “Επ’ αυτώ τω Ευρίπω”

Ιστορική-φωτογραφική αναδρομή σε 5000 χρόνια ιστορίας της πόλης μας.

Η έκθεση είχε δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ του δήμου Χαλκιδέων και με τις ευγενικές χορηγίες φίλων της Εταιρείας Πολιτισμού.

 

– “Τα Αγάλματα της Αυλίδας”

Παρουσίαση των αγαλμάτων που βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Αυλιδείας Αρτέμιδος και φιλοξενούνται στο Μουσείο Θηβών.

 

– “Οι Γέφυρες του Ευρίπου”

Παρουσίαση των κατά καιρούς γεφυρώσεων στον Πορθμό του Ευρίπου συνοδευόμενη από σύντομες περιγραφές.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο του Μουσείου και να ξεναγηθούν από αρχαιολόγους της Εφορείας.

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top