Εύβοια Φωτιά: Ο δορυφόρος καταγράφει τον καπνό μέχρι την Αθήνα – Τεράστια καταστροφή (pics)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στο νησί μας την Εύβοια, η οποία όπως έγινε γνωστό καίει συμπαγές πευκοδάσος Natura, που είναι καταφύγιo άγριας ζωής. Ο καπνός από την μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια καταγράφεται όπως θα δείτε παρακάτω με κυανό χρώμα. Όπως παρατηρεί ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, μεγάλο μέρος του καπνού έχει […]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στο νησί μας την Εύβοια, η οποία όπως έγινε γνωστό καίει συμπαγές πευκοδάσος Natura, που είναι καταφύγιo άγριας ζωής.

Ο καπνός από την μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια καταγράφεται όπως θα δείτε παρακάτω με κυανό χρώμα.

Όπως παρατηρεί ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, μεγάλο μέρος του καπνού έχει εγκλωβιστεί στο λεκανοπέδιο προκαλώντας μεγάλα προβλήματα.

Επίσης, διακρίνεται καπνός στην περιοχή του κορινθιακού προερχόμενος από την Βοιωτία και στο Αιγαίο.

Η υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δημοσιοποίησε εικόνες -μεταξύ των οποίων και μια από δορυφόρο- που φανερώνουν την έκταση των καπνών από την πυρκαγιά στην Εύβοια.

 

 

 

Πηγή: news24.gr & lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top