Εύβοια: Τα εξωτικά δίδυμα νησάκια που “βυθίζονται” και επανεμφανίζονται (video)

Η Εύβοια είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και μικρούς κρυμμένους θησαυρούς. Μια από αυτές είναι τα εξωτικά δίδυμα νησάκια που “βυθίζονται” και μετά επανεμφανίζονται, στην Ερέτρια της Ευβοίας. Το σπάνιο φαινόμενο του Ευρίπου Τα συγκεκριμένα ελληνικά νησάκια, λοιπόν, που είναι πράγματι παραδεισένια βρίσκονται κοντά στην Ερέτρια της Εύβοιας. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, αυτά τα […]

Η Εύβοια είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και μικρούς κρυμμένους θησαυρούς. Μια από αυτές είναι τα εξωτικά δίδυμα νησάκια που “βυθίζονται” και μετά επανεμφανίζονται, στην Ερέτρια της Ευβοίας.

Το σπάνιο φαινόμενο του Ευρίπου

Τα συγκεκριμένα ελληνικά νησάκια, λοιπόν, που είναι πράγματι παραδεισένια βρίσκονται κοντά στην Ερέτρια της Εύβοιας. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, αυτά τα εξωτικά νησάκια, κάνουν την εμφάνιση τους το πρωί ενώ το απόγευμα μπορεί να μην υπάρχουν καθώς σκεπάζονται από τα καταγάλανα νερά. Το φαινόμενο αυτό εξαρτάται από την κίνηση του νερού στο στενό της Χαλκίδας.

Το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκονται τα δίδυμα ελληνικά νησάκια αποτελεί έναν τόπο εξαιρετικής ομορφιάς. Μόλις μια ώρα περίπου μακριά από την καρδιά της Αθήνας, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τις βουτιές σας, στα κρυστάλλινα νερά απολαμβάνοντας ένα θαύμα της φύσης.

Απολαύστε τα δίδυμα εξωτικά νησάκια στο drone βίντεο:

Βίντεο: hannity

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top