Εύβοια: Μαθητής κάνει κατάληψη επειδή ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή πρέπει να παίξει Champions League (video)

Βγαλμένος από τα memes για τα ΕΠΑΛ ανά την Ελλάδα, ένας μαθητής απαρίθμησε τους λόγους που γίνεται κατάληψη στο σχολείο του. Οι πιο νεαροί στην ηλικία, δεδομένα θα έχετε δει διάφορα memes που κυκλοφορούν με τα ΕΠΑΛ ανά την Ελλάδα. Αυτά ουσιαστικά προσωποποίησε ένας μαθητής στην Ιστιαία, εξηγώντας τους λόγους που το σχολείο του τελεί […]

Βγαλμένος από τα memes για τα ΕΠΑΛ ανά την Ελλάδα, ένας μαθητής απαρίθμησε τους λόγους που γίνεται κατάληψη στο σχολείο του.

Οι πιο νεαροί στην ηλικία, δεδομένα θα έχετε δει διάφορα memes που κυκλοφορούν με τα ΕΠΑΛ ανά την Ελλάδα. Αυτά ουσιαστικά προσωποποίησε ένας μαθητής στην Ιστιαία, εξηγώντας τους λόγους που το σχολείο του τελεί υπό κατάληψη…

Ο συγκεκριμένος λοιπόν εμφανίστηκε στην κάμερα του site “palmosev.gr” άρχισε να απαριθμεί τα αιτήματα της κατάληψης, μεταξύ των οποίων ήταν η έλλειψη καθηγητών και η καλύτερη καθαριότητα στο σχολείο.

Σε κάποια φάση λοιπόν, λέγοντας τα αιτήματα είπε: «Και κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει Τσάμπιος Λιγκ»! Έτσι, μας θύμισε το πανό που είχε αναρτηθεί σε σχολείο της Θεσσαλονίκης πριν τον αγώνα ρεβάνς του δικεφάλου με την Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ πάντως αποκλείστικε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει τουλάχιστον για μία σεζόνα ακόμα ένα στάνταρ αίτημα για κατάληψη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top