Εύβοια: Διευκολύνεται η πρόσβαση για 2 κορυφαίες παραλίες (pic)

Δύο παραλιάρες του νησιού μας που είναι μοναδικές και θέλουμε όλοι μας να τις επισκεφθούμε, είναι η παραλία Θαψά και αυτή του Τσίλαρου. Κάθε φορά όμως που μπορεί να βλέπαμε κάποια φωτογραφία από αυτές τις παραλίες ξενερώναμε διότι η πρόσβαση σε αυτές είναι δύσκολη και ο δρόμος δύσβατος. Τα καλά νέα όμως έρχονται από τον […]

Δύο παραλιάρες του νησιού μας που είναι μοναδικές και θέλουμε όλοι μας να τις επισκεφθούμε, είναι η παραλία Θαψά και αυτή του Τσίλαρου. Κάθε φορά όμως που μπορεί να βλέπαμε κάποια φωτογραφία από αυτές τις παραλίες ξενερώναμε διότι η πρόσβαση σε αυτές είναι δύσκολη και ο δρόμος δύσβατος.

Τα καλά νέα όμως έρχονται από τον αντιδήμαρχο Κύμης, Αλέξανδρο Θεοδώρου. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε πως γίνονται έργα έτσι ώστε να μπορούν οι δύο αυτές παραλίες να γίνουν πιο εύκολα προσβάσιμες για τον κόσμο.

Δείτε την ανάρτηση:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top