Εύβοια: Αν σας κάνουν Auto Stop στον δρόμο να τους πάρετε είναι για ένα event! (pics)

Ένα από τα μεγαλύτερα νεανικά event της Ευρώπης το Auto Stop Race καταφθάνει στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Άννας και στο Club Agia Anna Summer Resort! Το Auto Stop Race είναι ένας μοναδικός διαγωνισμός, ένας στο είδος του. Οι συμμετέχοντες μας ταξιδεύουν μέσα από εννιά ευρωπαϊκές χώρες μόνο ως συνεπιβάτες. Οι αγωνιζόμενοι […]

Ένα από τα μεγαλύτερα νεανικά event της Ευρώπης το Auto Stop Race καταφθάνει στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Άννας και στο Club Agia Anna Summer Resort!

Το Auto Stop Race είναι ένας μοναδικός διαγωνισμός, ένας στο είδος του. Οι συμμετέχοντες μας ταξιδεύουν μέσα από εννιά ευρωπαϊκές χώρες μόνο ως συνεπιβάτες. Οι αγωνιζόμενοι ταξιδεύουν σε ζεύγη και όλοι μαζί υπερβαίνουν τον αριθμό των 1.700 ατόμων.

Μετά τη διέλευση της γραμμής τερματισμού – η οποία είναι το Club Agia Anna Summer Resort- όλους τους συμμετέχοντες θα περιμένουν festival μουσικής και πολιτιστικές εκδηλώσεις που προετοιμάζονται από την οργανωτική ομάδα και το  Club Agia Anna Summer Resort.

Το Auto Stop Race που είναι μία από τις μεγαλύτερες φοιτητικές εκδηλώσεις στον κόσμο, προορίζεται για φοιτητές και έχει ως στόχο την προώθηση ενός ενεργού τρόπου ζωής, την οικοδόμηση θάρρους και πάθους για ταξίδια. Ο αγώνας διεξάγεται κάθε χρόνο στις αρχές Μαΐου και η γραμμή εκκίνησης βρίσκεται πάντα στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Wroclaw.

Θυμηθείτε..  από τις είκοσι οχτώ Απριλίου έως τις πέντε Μαΐου βοηθάμε τους συμμετέχοντες με τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια Auto Stop Race να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής και συμμετέχουμε ενεργά στο μεγαλύτερο φοιτητικό event της Ευρώπης!

Τώρα που το διάβασες από το Ghetto να έχεις το νου σου μήπως πετύχεις στον δρόμο σου κάποιον που θα θέλει να τον …”πετάξεις” μέχρι την Αγία Άννα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top