Ευχάριστα νέα: Η μικρή Άννα Ιωάννα έλαβε το φάρμακο για την γονιδιακή θεραπεία (pics)

“Και επιτέλους το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα..Η μικρή μας Άννα Ιωάννα σήμερα το πρωί έλαβε το φάρμακο που τόσο καιρό περίμενε,την γονιδιακή θεραπεία που θα της δώσει μια καλύτερη ζωή με ακόμα περισσότερα χαμόγελα για εκείνη αλλά κ για όλους μας που δώσαμε τον αγώνα μας για να γίνεις το όνειρο της πραγματικότητα. Θέλουμε να […]

“Και επιτέλους το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα..Η μικρή μας Άννα Ιωάννα σήμερα το πρωί έλαβε το φάρμακο που τόσο καιρό περίμενε,την γονιδιακή θεραπεία που θα της δώσει μια καλύτερη ζωή με ακόμα περισσότερα χαμόγελα για εκείνη αλλά κ για όλους μας που δώσαμε τον αγώνα μας για να γίνεις το όνειρο της πραγματικότητα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας βοήθησε και ήταν δίπλα μας σε αυτό το μεγάλο αγώνα ζωής.. 💝
Ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε την κόρη μας σαν να ήταν δικό σας παιδί και ευχόμαστε σε όλους σας ξεχωριστά να έχετε υγεία χαρά κ αγαπη..
Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Αγία Σοφία που ήταν και είναι ακόμα δίπλα στην μικρή μας σε όλο αυτο..

Η ΆΝΝΑ ΙΩΆΝΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΠΟΛΎ ΌΛΟΥ”

Με αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα στο Facebook οι γονείς της μικρής Άννας Ιωάννας, ενημέρωσαν ότι το παιδί τους, που πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία σήμερα έλαβε το φάρμακο για την γονιδιακή θεραπεία.

Όλοι πλέον ελπίζουμε ότι στο τέλος, η μικρή Άννα Ιωάννα θα βγει νικήτρια από τη μάχη που δίνει!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top