Ευτυχισμένο το 2019 χωρίς νερό στη Χαλκίδα!

Μια πόλη 60 χιλιάδων κατοίκων και βάλε, ζει χωρίς νερό σχεδόν δύο 24ώρα επειδή έριξε 6 πόντους χιόνι! Μιλάμε για την πόλη μας, την Χαλκίδα, καλά καταλάβατε. Μιλάμε για μία ευρωπαϊκή πόλη, την πρωτεύουσα του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας, που βρίσκεται μόλις 60 χλμ. μακριά από την Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας. Προφανώς και […]

Μια πόλη 60 χιλιάδων κατοίκων και βάλε, ζει χωρίς νερό σχεδόν δύο 24ώρα επειδή έριξε 6 πόντους χιόνι!

Μιλάμε για την πόλη μας, την Χαλκίδα, καλά καταλάβατε. Μιλάμε για μία ευρωπαϊκή πόλη, την πρωτεύουσα του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας, που βρίσκεται μόλις 60 χλμ. μακριά από την Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας.

Προφανώς και το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην πόλη μας αλλά σε ολόκληρη την χώρα. Που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σίγουρα αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα από την κακοκαιρία. Ας μείνουμε όμως στα δικά μας…

Και τα δικά μας, είναι κωμικοτραγικά. Με 6 πόντους χιόνι μια ολόκληρη πόλη έχει παραλύσει. Στη Χαλκίδα του 2019 δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο. Ένα καιρικό φαινόμενο για το οποίο οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν μέρες πριν. Άρα, περισσότερος χρόνος για οργάνωση από τους αρμόδιους.

Δεν αρκεί η ανακοίνωση του Δήμου που λέει ότι αποκλειστικά υπεύθυνη για το πρόβλημα είναι η ΔΕΗ. Δεν φέρνω καμία αντίρρηση ότι από εκεί είναι το πρόβλημα. ΟΦΕΙΛΑΝ όμως ΌΛΟΙ οι αρμόδιοι να το είχαν προβλέψει. Και εάν αυτό δεν ήταν εφικτό, θα ΈΠΡΕΠΕ να είχαν ένα plan b και το πρόβλημα να έχει αποκατασταθεί.

Να νιώθουμε τυχεροί που στη Χαλκίδα τέτοια καιρικά φαινόμενα δεν τα βλέπουμε συχνά.

Και στην τελική γιατί διαμαρτύρεστε και εσείς.. Επειδή πληρώνετε δημοτικά τέλη ή επειδή πληρώνετε την ΔΕΗ;;

 

#Update Σας έχω και φρέσκα νέα, καθώς ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε πως από την ΔΕΗ αποκαταστάθηκε το πρόβλημα και θα ξεκινήσει σταδιακά να λύνεται το πρόβλημα υδροδότησης περιοχών της Χαλκίδας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top