Εσύ ίσως να έχεις καλά χαρτιά, αλλά εγώ έχω καλή καρδιά

Καλησπέρα φίλοι μου δίποδοι και τετράποδοι! Ίσως, από τον τίτλο, να είστε προετοιμασμένοι, για μία κατάθεση γεμάτη δράμα με σκοπό να σας συγκινήσω, (εν όψει των άγιων αυτών ημερών) και να λυπηθείτε τους αδέσποτους φίλους μου. Όμως αυτό που πραγματικά θέλω να σας εξηγήσω, είναι πως ,όταν μιλάμε για υιοθεσίες αδέσποτων, δεν πρόκειται περί μονόπλευρης […]

Καλησπέρα φίλοι μου δίποδοι και τετράποδοι!

Ίσως, από τον τίτλο, να είστε προετοιμασμένοι, για μία κατάθεση γεμάτη δράμα με σκοπό να σας συγκινήσω, (εν όψει των άγιων αυτών ημερών) και να λυπηθείτε τους αδέσποτους φίλους μου.

Όμως αυτό που πραγματικά θέλω να σας εξηγήσω, είναι πως ,όταν μιλάμε για υιοθεσίες αδέσποτων, δεν πρόκειται περί μονόπλευρης ανάγκης για αγάπη και ζεστασιά.

Εγώ δηλαδή, σα Δήμος, μια χαρά περνούσα στο δρόμο.

Ξυπνούσα ότι ώρα ήθελα, έτρωγα ότι ήθελα και ότι με κερνούσε η, τότε, φίλη μου η Λίνα (Τσέργα) και η Ειρήνη (Παπαγεωργίου), η οποία παρεπιπτόντως, με άφηνε να κοιμηθώ και στο ζεστό μαγαζί της, ακόμα κι όταν έκλεινε!

Σαφώς η κοινωνία και ο δήμος με προτιμούσαν δεσποζόμενο, για να υπάρχει μία τάξη και μία σωστή ροή στην καθημερινότητα των πολιτών.

Όμως εμείς (οι τετράποδοι), δε θέλουμε σπίτι από λύπηση, αλλά σπίτι που μας χρειάζεται!

Έλα όμως, που κάθε σπίτι μας χρειάζεται!

Ωραία τα χαρτιά γνησιότητας, ωραίες και οι ράτσες και οι πανάκριβοι «τίτλοι» ζευγαρώματος, αλλά σαν εμάς δεν έχει!

Εμάς θα μας δεις στα μάτια και θα καταλάβεις πως είμαστε δικοί σου!

Πως ήμασταν από πάντα δικοί σου, σαν ένας έρωτας, που συναντάς ξαφνικά και αναρωτιέσαι :

«Μα πως ζούσα πριν χωρίς αυτόν»;

Αυτό που γεννιέται ανάμεσα μας κι αυτό που προσφέρουμε σ’ένα σπίτι που μας χρειάζεται, είναι μοναδικό!

Καλύπτουμε μία θέση στο σπίτι σου, η οποία δεν είχες καταλάβει, πως ήταν άδεια μέχρι τη στιγμή που την καλύψαμε εμείς!

Η καθημερινότητα που προσφέρουμε ο ένας στον άλλο, είναι γεμάτη από πραγματική επικοινωνία, χωρίς δεσμεύσεις και απαιτήσεις, γιατί έχουμε ηδη μάθει να είμαστε ανεξάρτητοι!!!

Έχουμε έτοιμο χαρακτήρα, αυθεντικό, γεμάτο σεβασμό και υπακοή προς το πρόσωπο σου, γιατί ξέρουμε από την πρώτη μέρα, πως είσαι η οικογένειά μας.

Κάνουμε μαζί σου, ότι κάναμε και πριν μόνοι μας, μόνο που τώρα πια, αντί να σκορπάμε τη μαγεία μας «δεξιά κι αριστερά», την επενδύουμε όλη στο «σπίτι μας».

Κουβαλάμε μία πληρότητα και μία αλήθεια, που θα είναι το πιο ειλικρινές θαύμα, που σου συνέβη ποτέ και μάλιστα, χωρίς καμία πιθανότητα να ξυπνήσεις και να είναι όλα ένα όνειρο!

Είμαστε, κάθε μέρα, ένα όνειρο, που μπορεί να σου συμβεί, αν είσαι πραγματικά έτοιμος κι αν τα έχεις ήδη όλα όπως κι εμείς!

Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να σε γεμίσουμε καταξίωση και επιδόσεις αλλά να μοιραστούμε την αγάπη, την απλότητα, το άραγμα, τις απολαύσεις και την αγνότητα της φύσης μας.

Γιατί ειδικά σε αυτό είμαστε ίδιοι μ’εσένα!

Είδες ε;

Όλα από «Α»!

Αυτά είναι τα καλά χαρτιά στη ζωή…

Απλότητα•Απόλαυση•Άραγμα•Αγνότητα•Αγάπη

Όλα τα άλλα είναι πιστοποιητικά γνησιότητας και τέλειων μίξεων.

Τα τέλεια παιδιά όμως γεννιούνται, από διαφορετικούς ανθρώπους (όπως οι δικοί σου γονείς), που ένα βράδυ βρέθηκαν μόνοι, ερωτεύτηκαν, ενώθηκαν κι έφεραν στον κόσμο εσένα…

Βρες λοιπόν, αν θες, το δικό σου «τέλειο» φίλο και μοιραστείτε την καλή σας καρδιά!

Γιατί τα καλά χαρτιά κερδίζουν στα (βρώμικα) παιχνίδια, στη ζωή κερδίζει πάντα η καρδιά!

Χρόνια πολλά!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top