Επισκεφθήκαμε το Χριστουγεννιάτικο bazaar της ενορίας του Μπαταριά και μας άρεσε πολύ (pics)

Ο Ιερός Ναός Αγίων Σπυρίδωνος-Γεωργίου στον Μπαταριά, για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί bazaar στον προαύλιο χώρο του. Όλα όσα θα δείτε εκεί είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τις γυναίκες…

Ο Ιερός Ναός Αγίων Σπυρίδωνος-Γεωργίου στον Μπαταριά, για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί bazaar στον προαύλιο χώρο του. Όλα όσα θα δείτε εκεί είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τις γυναίκες τις ενορίας, και από δωρεές διαφόρων ανθρώπων!

Το παζάρι ξεκίνησε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15 του ίδιου μήνα. Ο κόσμος το αγκαλιάζει κάθε χρονιά, καθώς ο λόγος για τον οποίο γίνεται έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Οι γυναίκες της ενορίας και ο πατήρ Ιωάννης σας περιμένουν με χαρά, να πάρετε τα δωράκια των εορτών σας, κάνοντας έτσι κι ένα ακόμα δώρο βοηθώντας τους συνανθρώπους μας!

Οι ώρες λειτουργίας του bazaar είναι: 9:00 – 11:00 και 16:00 – 19:00 καθημερινά.

**Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου θα τελεστεί η πανήγυρις για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στις 6 το απόγευμα με την παρουσία και του Μητροπολίτου Χαλκίδος πατέρα Χρυσόστομο.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top