Εντωμεταξύ στη Χαλκίδα, ασθενής με covid το έσκασε από το Νοσοκομείο

Ασθενής που έχει νοσήσει με Cοvid-19 “δραπέτευσε” από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Ο άνδρας που νοσηλευόταν σε κλινική covid στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, αποφάσισε να φύγει από το Νοσοκομείο ενώ δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο να υπογράψει έγγραφο και να αποχωρήσει με δική του ευθύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Νοσοκομείο ενημέρωσε την αστυνομία η οποία […]

Ασθενής που έχει νοσήσει με Cοvid-19 “δραπέτευσε” από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο άνδρας που νοσηλευόταν σε κλινική covid στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, αποφάσισε να φύγει από το Νοσοκομείο ενώ δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο να υπογράψει έγγραφο και να αποχωρήσει με δική του ευθύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Νοσοκομείο ενημέρωσε την αστυνομία η οποία βρέθηκε αμέσως στο σημείο και είχαμε ανθρωποκυνηγητό στον περιβάλοντα χώρου του νοσοκομείου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top