Εντυπωσιακή φωτογραφία: Αστραπή με φόντο το όρος Δίρφυς!

Όταν η φύση θέλει και έχει κέφια μπορεί να δημιουργήσει έναν κανονικό πίνακα ζωγραφικής. Εμείς λατρεύουμε τις φωτογραφίες του Δημήτρη Μάλλιαρη που συνηθίζει να φωτογραφίζει το όρος Δίρφυς και τα διάφορα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν με φόντο το επιβλητικό βουνό της Εύβοιας. Αυτή την φορά μας εντυπωσίασε μια φωτογραφία που ναι μεν δεν είναι πρόσφατη […]

Όταν η φύση θέλει και έχει κέφια μπορεί να δημιουργήσει έναν κανονικό πίνακα ζωγραφικής.

Εμείς λατρεύουμε τις φωτογραφίες του Δημήτρη Μάλλιαρη που συνηθίζει να φωτογραφίζει το όρος Δίρφυς και τα διάφορα καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν με φόντο το επιβλητικό βουνό της Εύβοιας.

Αυτή την φορά μας εντυπωσίασε μια φωτογραφία που ναι μεν δεν είναι πρόσφατη (είναι λήψη του 2017), αλλά επειδή τότε Ghetto δεν υπήρχε, εμείς σας την παρουσιάζουμε τώρα.

Το 2017, μία εντυπωσιακή καταιγίδα, πλούσια σε ηλεκτρική δραστηριότητα, είχε κάνει το πέρασμά της από την κεντρική Εύβοια. Πισσώνας Ευβοίας, 29 Αυγούστου 2017.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top