Εντυπωσιακή εικόνα κεραυνού στον ουρανό της Χαλκίδας

Ανάμεσα στα καιρικά φαινόμενα που αποτυπώνουμε, όπως την βροχή, την ομίχλη, τους δραματικούς ουρανούς με τους σχηματισμούς των σύννεφων, αναμφισβήτητα πιο εντυπωσιακοί είναι οι κεραυνοί. Ως επί το πλείστον οι φωτογραφίες με κεραυνούς είναι νυκτερινές, με τις λάμψεις να σχίζουν το σκοτεινό ουράνιο θόλο. Το φθινόπωρο από το βράδυ της Κυριακής έκανε αισθητή την παρουσία […]

Ανάμεσα στα καιρικά φαινόμενα που αποτυπώνουμε, όπως την βροχή, την ομίχλη, τους δραματικούς ουρανούς με τους σχηματισμούς των σύννεφων, αναμφισβήτητα πιο εντυπωσιακοί είναι οι κεραυνοί. Ως επί το πλείστον οι φωτογραφίες με κεραυνούς είναι νυκτερινές, με τις λάμψεις να σχίζουν το σκοτεινό ουράνιο θόλο.

Το φθινόπωρο από το βράδυ της Κυριακής έκανε αισθητή την παρουσία του και στη Χαλκίδα, με πτώση της θερμοκρασίας αλλά και βροχές.

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο. Ένας κεραυνός φωτίζει τον ορίζοντα στον ουρανό της Χαλκίδας. Μοναδική λήψη!

Φωτογραφία: Xristos Kokmotos

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top