Εντυπωσιακές εικόνες από το πέρασμα της κακοκαιρίας από Χαλκίδα & Εύβοια

Η εικόνα της πόλης και των ανθρώπων που διέσχιζαν χθες και προχθές τους δρόμους θύμισε αναμφίβολα φθινόπωρο, αφού η καταρρακτώδης βροχή «μεταμόρφωσε» τον Ιούλιο και το συνηθισμένο για την εποχή καλοκαιρινό σκηνικό. Το διήμερο που μας πέρασε, είδαμε πολλές φωτογραφίες στα social που οι χρήστες απαθανάτιζαν εικόνες από το σκηνικό τις κακοκαιρίας. Ξεχωρίσαμε 3 φωτογραφίες από τη Χαλκίδα και την Εύβοια. Για ρίξτε μια ματιά…    

Η εικόνα της πόλης και των ανθρώπων που διέσχιζαν χθες και προχθές τους δρόμους θύμισε αναμφίβολα φθινόπωρο, αφού η καταρρακτώδης βροχή «μεταμόρφωσε» τον Ιούλιο και το συνηθισμένο για την εποχή καλοκαιρινό σκηνικό.

Το διήμερο που μας πέρασε, είδαμε πολλές φωτογραφίες στα social που οι χρήστες απαθανάτιζαν εικόνες από το σκηνικό τις κακοκαιρίας.

Ξεχωρίσαμε 3 φωτογραφίες από τη Χαλκίδα και την Εύβοια. Για ρίξτε μια ματιά…

Πισσώνας Εύβοια – Φωτογραφία: Δημήτρης Μάλλιαρης

 

Χαλκίδα – Φωτογραφία: Κώστας Μούντριχας

 

Χαλκίδα – Φωτογραφία: Γιώργος Τσιουμάνης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top