Ελευθερία Αρβανιτάκη: “Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ” στην Εύβοια

H Ελευθερία Αρβανιτάκη για μια μοναδική εμφάνιση με τα τραγούδια της ζωής της. Τριάντα και πλέον χρόνια γεμάτα τραγούδια, ταξίδια σε όλες τις γωνιές της χώρας μας αλλά και στις πέντε ηπείρους κυριολεκτικά σε μουσικά φεστιβάλ και ιστορικούς χώρους της μουσικής, συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες, εμβληματικές παραστάσεις που […]

H Ελευθερία Αρβανιτάκη για μια μοναδική εμφάνιση με τα τραγούδια της ζωής της.

Τριάντα και πλέον χρόνια γεμάτα τραγούδια, ταξίδια σε όλες τις γωνιές της χώρας μας αλλά και στις πέντε ηπείρους κυριολεκτικά σε μουσικά φεστιβάλ και ιστορικούς χώρους της μουσικής, συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες, εμβληματικές παραστάσεις που γίνανε πολύτιμα live albums, χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις και τελικά σπουδαία τραγούδια που έχουν νικήσει το χρόνο και έχουν συντροφεύσει τα γλέντια και τις λύπες μας, τις παρέες αλλά και τις πιο δικές μας στιγμές.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη υπόσχεται μια χορταστική συναυλία γεμάτη από τα “κλασικά”, μεγάλα της τραγούδια, στην Νεροτριβιά Ευβοίας στις 20 Ιουλίου.

Εδώ στο Ghetto σας το είπαμε ξανά, πως έχουμε ένα σούπερ συναυλιακό καλοκαίρι φέτος στο νησί μας!

Η παράσταση “Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ”, μετά τα απανωτά sold out στην Αθήνα και μια σειρά αξέχαστων συναυλιών στην Κύπρο και σε διάφορα μέρη στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα το χειμώνα και το καλοκαίρι του 2018, ταξιδεύει στην Νεροτριβιά Ευβοίας για μια μοναδική εμφάνιση.

Μαζί της επί σκηνής οι σπουδαίοι σολίστες Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα).

Στη συναυλία συμμετέχει επίσης ο Παναγιώτης Λάμπουρας, ένας ξεχωριστός νέος ερμηνευτής και δεξιοτέχνης στο βιολί.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top