Εκκίνηση από τη Χαλκίδα το ράλλυ αντοχής για ιστορικά αυτοκίνητα

Στις  19 Οκτωβρίου 2019, εκκινεί το μοναδικό στο είδος του ράλλυ αντοχής για ιστορικά αυτοκίνητα, το «24 Ώρες Ελλάδα», που γίνεται για 22 συνεχόμενα χρόνια. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα, του ΟΛΝΕ και με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ. Ενενήντα ετοιμοπόλεμα πληρώματα με τα καλά προετοιμασμένα ιστορικά αυτοκίνητα τους θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί από τον πεζόδρομο της παραλίας Χαλκίδας και η πρώτη ανασυγκρότηση είναι προγραμματισμένη στις 14:00 στο χώρο στάθμευσης της εκθέσεως στη Λαμία. Μετά σειρά έχει η δυτική όχθη της λίμνης Πλαστήρα και το ημερήσιο σκέλος θα τελειώσει στα Τρίκαλα, στη πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Εκεί θα γίνει και η μεγάλη τρίωρη ανασυγκρότηση, από τις 20:00 έως τις 23:00, και θα τερματίσει το έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα». Γύρω στα μεσάνυχτα οι οδηγοί θα ανάψουν τους προβολείς των αυτοκινήτων τους, οι συνοδηγοί θα βγάλουν τους φακούς & θα αρχίσει το νυχτερινό κομμάτι που έχει προσδώσει αυτόν το ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το περιπετειώδες ράλλυ. Τα αποφασισμένα πληρώματα αφού διασχίσουν την δυτική πλευρά της λίμνης Πλαστήρα θα έρθουν αντιμέτωπα με τις νυχτερινές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας. Στις 04:00 θα γίνει άλλη μια μονόωρη ανασυγκρότηση στην πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία και με τη συμπλήρωση περίπου 800 χιλιομέτρων και 24 ωρών θα τερματίσουν εκεί που ξεκίνησαν, στην παραλία Χαλκίδας.

Στις  19 Οκτωβρίου 2019, εκκινεί το μοναδικό στο είδος του ράλλυ αντοχής για ιστορικά αυτοκίνητα, το «24 Ώρες Ελλάδα», που γίνεται για 22 συνεχόμενα χρόνια. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα, του ΟΛΝΕ και με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Ενενήντα ετοιμοπόλεμα πληρώματα με τα καλά προετοιμασμένα ιστορικά αυτοκίνητα τους θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί από τον πεζόδρομο της παραλίας Χαλκίδας και η πρώτη ανασυγκρότηση είναι προγραμματισμένη στις 14:00 στο χώρο στάθμευσης της εκθέσεως στη Λαμία. Μετά σειρά έχει η δυτική όχθη της λίμνης Πλαστήρα και το ημερήσιο σκέλος θα τελειώσει στα Τρίκαλα, στη πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. Εκεί θα γίνει και η μεγάλη τρίωρη ανασυγκρότηση, από τις 20:00 έως τις 23:00, και θα τερματίσει το έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα».

Γύρω στα μεσάνυχτα οι οδηγοί θα ανάψουν τους προβολείς των αυτοκινήτων τους, οι συνοδηγοί θα βγάλουν τους φακούς & θα αρχίσει το νυχτερινό κομμάτι που έχει προσδώσει αυτόν το ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το περιπετειώδες ράλλυ. Τα αποφασισμένα πληρώματα αφού διασχίσουν την δυτική πλευρά της λίμνης Πλαστήρα θα έρθουν αντιμέτωπα με τις νυχτερινές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας. Στις 04:00 θα γίνει άλλη μια μονόωρη ανασυγκρότηση στην πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία και με τη συμπλήρωση περίπου 800 χιλιομέτρων και 24 ωρών θα τερματίσουν εκεί που ξεκίνησαν, στην παραλία Χαλκίδας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top