Δύο pet shops της Χαλκίδας όπου το κατοικίδιό σου θα περάσει καλύτερα κι από εσένα

Τα τελευταία χρόνια τα pet shops της πόλης της Χαλκίδας είναι χώροι με πρωτότυπο ντιζάιν, ιδιαίτερη αισθητική και προσφέρουν πληθώρα υπηρεσιών. Και αυτό λύνει τα χέρια των ανθρώπων που έχουν…

Τα τελευταία χρόνια τα pet shops της πόλης της Χαλκίδας είναι χώροι με πρωτότυπο ντιζάιν, ιδιαίτερη αισθητική και προσφέρουν πληθώρα υπηρεσιών. Και αυτό λύνει τα χέρια των ανθρώπων που έχουν ένα κατοικίδιο ζώο αλλά και βοηθάει πολύ στο να γίνει πιο εύκολη η επιλογή κάποιος να αποκτήσει ένα κατοικίδιο.

“Busy and Minion” The Pet Shop

Η Ηρώ και ο Βαγγέλης έχοντας μεγάλη αγάπη και προσωπική εμπειρία χρόνων στα κατοικίδια έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια δύο καταστήματα όπου μπορείς να βρεις τα πάντα για το κατοικίδιο σου. To πιο πρόσφατο αγαπημένο τους project δεν είναι άλλο από το ”Busy and Minion” The Pet Shop στη Χαλκίδα Ένας μοντέρνος και πολύ προσεγμένος χώρος που αμέσως σε προϊδεάζει για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

Αυτό που κάνει το κατάστημα να ξεχωρίζει είναι σίγουρα η μεγάλη ποικιλία τροφής για ζώα συντροφιάς, σκύλους και γάτες (στειρωμένα ή μη), άλλα μικρά ζώα (κουνέλια κτλ), για τους μικρούς φτερωτούς σας φίλους, τις χελώνες και τα ψάρια. Το pet shop διαθέτει συσκευασμένη τροφή ή τροφή με το κιλό, κάθε είδους κονσέρβα με καθαρό κρέας και λαχανικά, λιχουδιές και πολλά πολλά άλλα.

Μη ξεχνάμε και τα αξεσουάρ! Παιχνίδια, κρεβατάκια, μπωλ κ.α. είναι επίσης κάποια από τα πράγματα που μπορείς να βρεις τα οποία κάνουν την καθημερινότητα των κατοικίδιων αλλά και τη δική σας πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η εξαιρετική ποιότητα όμως και οι πολύ προσιτές τιμές είναι κάτι που η Ηρώ και ο Βαγγέλης δεν τα διαπραγματεύονται. Συνεργασίες και προμηθευτές που προσφέρουν ότι καλύτερο για το κατοικίδιο σας είναι πάντα προτεραιότητα για εκείνους.

Πως θα τα προμηθευτείς όλα αυτά;
Το ”Busy and Minion” The Pet Shop σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου τηλεφωνικά ή με DM στο instagram και η παραγγελία να έρθει αυθημερόν ή και με ραντεβού στη πόρτα σου.
Μη παραλείψεις όμως να κάνεις και μια επίσκεψη στο κατάστημα γιατί θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις τις μασκότ του μαγαζιού! Ο χαδιάρης Τίτο και η παιχνιδιάρα Ταλού θα σου φτιάξουν την διάθεση με τα νάζια τους και θα κάνουν τις αγορές σου αξέχαστες και την μέρα σου σίγουρα ομορφότερη!

”Busy and Minion” The Pet Shop
Κυδωνίων 23 στο ΔΕΛΤΑ, Χαλκίδα
Τηλ: 22210 60797
Instagram: busyandminion_thepetshop

 

“Γαβ και Νιαου”

Το pet shop “Γαβ και Νιαου” δραστηριοποιείται στο χώρο του κατοικίδιου στην πόλη της Χαλκίδα και η φροντίδα και η αγάπη για τους μικρούς φίλους είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους, με αδιάλειπτη παρουσία και σεβασμό απέναντι στους πελάτες και το ζωάκι τους.

Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα του “Γαβ και Νιαου” είναι δίπλα σας για να δίνει συμβουλές και λύσεις για κάθε σας πρόβλημα, αξιοποιώντας τις εργασιακές γνώσεις και τη συνεχή εκπαίδευση της.

Φυσικά μπορούν να προσφέρουν προϊόντα για κάθε είδους μικρό ζώο.

Στο “Γαβ και Νιαου” θα βρείτε τα πάντα για τα ζωάκια σας:
Μεγάλη ποικιλία τροφών βασικών και συμπληρωματικών, προϊόντα για την περιποίηση και την υγιεινή τους, οτιδήποτε χρειάζεστε για τη διαμονή αλλά και τη μεταφορά τους, αξεσουάρ παντός είδους.

Επίσης, προσφέρονται υπηρεσίες περιποίησης και καλλωπισμού αλλά και φύλαξη.

“Γαβ και Νιαου”
Χαϊνά 110Α, Χαλκίδα
Τηλ. 2221 061116

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top