Δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την υπερπανσέληνο στον ουρανό της Χαλκίδας!

Εχθές είχαμε τη δεύτερη υπερ-Σελήνη του 2019.  Η πρώτη υπερπανσέληνος είχε συμβεί στις 21 Ιανουαρίου, ενώ φέτος θα υπάρξει μόνο άλλη μία στις 21 Μαρτίου. Δύο μοναδικές φωτογραφίες από την υπερπανσέληνο στον ουρανό της Εύβοιας μας μάγεψαν! Η μαγική πρώτη λήψη, ανήκει στον Κωνσταντίνο Παλιβάκη, με την υπερ-Σελήνη να βρίσκεται στον ουρανό της Χαλκίδας και το θέαμα είναι εντυπωσιακό!   Η δεύτερη λήψη ανήκει στον Δημήτρη Μάλλιαρη, με την υπερ-Σελήνη να ανατέλλει πάνω από την χιονισμένη οροσειρά του Ξηροβουνίου.

Εχθές είχαμε τη δεύτερη υπερ-Σελήνη του 2019.  Η πρώτη υπερπανσέληνος είχε συμβεί στις 21 Ιανουαρίου, ενώ φέτος θα υπάρξει μόνο άλλη μία στις 21 Μαρτίου.

Δύο μοναδικές φωτογραφίες από την υπερπανσέληνο στον ουρανό της Εύβοιας μας μάγεψαν!

Η μαγική πρώτη λήψη, ανήκει στον Κωνσταντίνο Παλιβάκη, με την υπερ-Σελήνη να βρίσκεται στον ουρανό της Χαλκίδας και το θέαμα είναι εντυπωσιακό!

 

Η δεύτερη λήψη ανήκει στον Δημήτρη Μάλλιαρη, με την υπερ-Σελήνη να ανατέλλει πάνω από την χιονισμένη οροσειρά του Ξηροβουνίου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top