Δύο απίθανες αεροφωτογραφίες της Χαλκίδας που κόβουν την ανάσα!

Εδώ στο Ghetto λατρεύουμε τις φωτογραφίες της πόλης μας και του νησιού μας. Ανεβάζουμε πολλές φορές φωτογραφίες από drone και πάντα μας εντυπωσιάζουν. Αυτή την φορά όμως, θα δούμε την πόλη μας από πολύ ψηλότερα. Ένας αναγνώστης μας, ο Παναγιώτης Κυράνης είχε ένα ταξίδι με αεροπλάνο και πέρασε πάνω από τη Χαλκίδα. Μας έστειλε δύο πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες οι οποίες σίγουρα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Εδώ στο Ghetto λατρεύουμε τις φωτογραφίες της πόλης μας και του νησιού μας. Ανεβάζουμε πολλές φορές φωτογραφίες από drone και πάντα μας εντυπωσιάζουν.

Αυτή την φορά όμως, θα δούμε την πόλη μας από πολύ ψηλότερα.

Ένας αναγνώστης μας, ο Παναγιώτης Κυράνης είχε ένα ταξίδι με αεροπλάνο και πέρασε πάνω από τη Χαλκίδα. Μας έστειλε δύο πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες οι οποίες σίγουρα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top