Δράση στη Χαλκίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού!

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου), διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ δράση ευαισθητοποίησης – ενημέρωσης την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, 10.00-12.00 το πρωί, στην πλατεία πίσω από το Δικαστήριο Χαλκίδας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ομάδες πολιτών, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, […]

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου), διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ δράση ευαισθητοποίησης – ενημέρωσης την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, 10.00-12.00 το πρωί, στην πλατεία πίσω από το Δικαστήριο Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ομάδες πολιτών, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, δομές, σχολεία, σύλλογοι.
Όλοι και όλες μαζί θα δημιουργήσουμε το παζλ του αυτισμού.
Εσύ θα λείπεις»;

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top