Δεν υπάρχει καμία κατάθεση 1 εκατ. για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους πολίτες εξέφρασε ο Γιώργος Γλωσσιώτης, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. «Ακόμη δεν μπορούμε να συλλάβουμε αυτό που έγινε», είπε. Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ, τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ. Όπως είπε ο κύριος Γλωσσιώτης το τεράστιο αυτό ποσό συγκεντρώθηκε από δωρεές που ήταν από ένα έως και 40.000 ευρώ. Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει για κατάθεση του 1.000.000 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη, κάτι που γράφτηκε σε δημοσιεύματα. Τόνισε πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο ίδιος ύψους 40.000 ευρώ. Έως τις 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι κουμπαράδες που θα συγκεντρώνουν δωρεές και  θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Ο πατέρας του παιδιού εξήγησε πως εκτός από τη θεραπεία υπάρχει ένα μεγάλο κόστος μεταφοράς του παιδιού στη Βοστώνη καθώς το ταξίδι δεν μπορεί να γίνει με συμβατική πτήση, αλλά απαιτείται ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο. Ο Γιώργος Γλωσσιώτης εξήγησε πως υπάρχουν ακόμη διαδικαστικά για να γίνει το ταξίδι και πως η οικογένεια είναι πανέτοιμη. Εμείς θα συμπληρώσουμε πως δεν μας κάνει καμία εντύπωση που τοπικό μέσο της Εύβοιας και της Χαλκίδας στον βωμό των κλικ γράφει ανακρίβειες. Έτσι κι αλλιώς η δημοσιογραφική δεοντολογία έχει χαθεί εντελώς από την πλειοψηφία τουλάχιστον των media της πόλης μας.       Με πληροφορίες από lifo.gr  

Την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους πολίτες εξέφρασε ο Γιώργος Γλωσσιώτης, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. «Ακόμη δεν μπορούμε να συλλάβουμε αυτό που έγινε», είπε.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ, τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ. Όπως είπε ο κύριος Γλωσσιώτης το τεράστιο αυτό ποσό συγκεντρώθηκε από δωρεές που ήταν από ένα έως και 40.000 ευρώ.

Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει για κατάθεση του 1.000.000 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη, κάτι που γράφτηκε σε δημοσιεύματα. Τόνισε πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο ίδιος ύψους 40.000 ευρώ.

Έως τις 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι κουμπαράδες που θα συγκεντρώνουν δωρεές και  θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Ο πατέρας του παιδιού εξήγησε πως εκτός από τη θεραπεία υπάρχει ένα μεγάλο κόστος μεταφοράς του παιδιού στη Βοστώνη καθώς το ταξίδι δεν μπορεί να γίνει με συμβατική πτήση, αλλά απαιτείται ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο. Ο Γιώργος Γλωσσιώτης εξήγησε πως υπάρχουν ακόμη διαδικαστικά για να γίνει το ταξίδι και πως η οικογένεια είναι πανέτοιμη.

Εμείς θα συμπληρώσουμε πως δεν μας κάνει καμία εντύπωση που τοπικό μέσο της Εύβοιας και της Χαλκίδας στον βωμό των κλικ γράφει ανακρίβειες. Έτσι κι αλλιώς η δημοσιογραφική δεοντολογία έχει χαθεί εντελώς από την πλειοψηφία τουλάχιστον των media της πόλης μας.

 

 

 

Με πληροφορίες από lifo.gr

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top