Δείτε το σποτ της νέας καμπάνιας για τον Τουρισμό: «Ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι απλά ο ήλιος και η θάλασσα»

“Τι κάνει το ελληνικό καλοκαίρι τόσο πολύτιμο; Δεν είναι η θάλασσα. Δεν είναι ο ήλιος. Είναι πολλά περισσότερα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι “state of mind”. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να συνδέεσαι με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος. Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Έτσι, φέτος απολαύστε το όπου και αν είστε.” Αυτό είναι […]

“Τι κάνει το ελληνικό καλοκαίρι τόσο πολύτιμο; Δεν είναι η θάλασσα. Δεν είναι ο ήλιος. Είναι πολλά περισσότερα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι “state of mind”. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να συνδέεσαι με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος. Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Έτσι, φέτος απολαύστε το όπου και αν είστε.”

Αυτό είναι το μήνυμα που συνοδεύει το πρώτο βίντεο της νέας καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό. Βασικός της στόχος να υπενθυμίσει στους ταξιδιώτες πως η εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού, είναι κάτι πολύ παραπάνω από τις παραλίες και τον ήλιο. Αυτό είναι το συναίσθημα της ελευθερίας αλλά και η επαφή με την φύση και τον άνθρωπο.

Το λιτό και απέριττο σποτ, διάρκειας 40 δευτερολέπτων παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην Αίγλη του Ζαππείου.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top