“Γυναίκα είσαι ζωή απ’ τη φωτιά των άστρων απ’ του ήλιου το φιλί!”

Χρόνια πολλά στις γυναίκες! Σε εκείνες που έγιναν μάνες, σε εκείνες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά, σε εκείνες που ξέχασαν τον εαυτό τους και θα έδιναν τη ζωή τους για τα παιδιά τους, σε εκείνες που κάθε μέρα αναπνέουν για να δίνουν πνοή στις ζωές που έφεραν στον κόσμο. Χρόνια πολλά στις γυναίκες! Σε εκείνες […]

Χρόνια πολλά στις γυναίκες!

Σε εκείνες που έγιναν μάνες, σε εκείνες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά, σε εκείνες που ξέχασαν τον εαυτό τους και θα έδιναν τη ζωή τους για τα παιδιά τους, σε εκείνες που κάθε μέρα αναπνέουν για να δίνουν πνοή στις ζωές που έφεραν στον κόσμο.

Χρόνια πολλά στις γυναίκες!

Σε εκείνες που δεν φοβούνται την δουλειά, που μοχθούν για την αυτάρκεια τους, σε εκείνες που κανένα επάγγελμα δεν τις τρόμαξε, σε εκείνες που δεν παραπονέθηκαν ποτέ ότι κουράστηκαν,σε εκείνες που δέχονται σεξιστικά σχόλια στον χώρο εργασίας τους, σε εκείνες που δουλεύουν νύχτα και κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να τις φλερτάρουν χυδαία.

Χρόνια πολλά στις γυναίκες!

Σε εκείνες που παλεύουν ακόμα για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, σε εκείνες που τους απαγορεύεται να δείξουν το πρόσωπο και το σώμα τους, σε εκείνες που αναγκάζονται να παντρευτούν ενώ είναι ακόμα παιδάκια, σε εκείνες που αντιμετωπίζονται σαν ένα κομμάτι κρέας και πωλούνται σε παζάρια ή τις ξεπουλάνε σαν αντικείμενα για να ικανοποιήσουν άρρωστες σεξουαλικές ορμές…

Χρόνια πολλά στις γυναίκες!

Σε εκείνες που τίποτα δεν μπορεί να τις απομακρύνει από τον στόχο τους, σε εκείνες που κόπιασαν, μελέτησαν, αγωνίστηκαν και έγιναν σπουδαίες, σε εκείνες που διεκδίκησαν και κατέκτησαν ηγετικές θέσεις τη στιγμή που κάποιοι τις σαμποτάρισαν και τους είπαν “δεν μπορείς, είσαι γυναίκα”.

Χρόνια πολλά στις γυναίκες!

Σε εκείνες που φροντίζουν και για τις άλλες γυναίκες, σε εκείνες που κατέκτησαν τα δικαιώματα τους και αγωνίζονται για να το καταφέρουν όλο και περισσότερες, σε εκείνες που γίνονται η φωνή όσων γυναικών φιμώθηκαν.

Χρόνια πολλά στις γυναίκες!

Σε εκείνες που δέχθηκαν κακοποίηση, σε εκείνες που βιάστηκαν, σε εκείνες που λοβοτομήθηκαν και τους αφαιρέθηκε κάθε δικαίωμα γνώμης, επιλογής και ζωής γενικότερα.

Χρόνια πολλά στις γυναίκες, με την ελπίδα ότι κάποτε δεν θα υπάρχει τίποτα να τις φοβίζει, κανένας να τις εκμεταλλεύεται και τίποτα να τις σταματά!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top