Γιορτάζουμε 14 χρόνια YouTube με τα πιο καμένα βίντεο που λατρεύουμε!

Πριν 14 χρόνια, στις 15/02/2005, εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινοποίησης, αναπαραγωγής και διαμοιρασμού βίντεο. Το YouTube είναι το δημοφιλέστερο στο είδος του, αφού κάθε μήνα το επισκέπτονται πάνω από 1 δισ….

Πριν 14 χρόνια, στις 15/02/2005, εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινοποίησης, αναπαραγωγής και διαμοιρασμού βίντεο. Το YouTube είναι το δημοφιλέστερο στο είδος του, αφού κάθε μήνα το επισκέπτονται πάνω από 1 δισ. ενεργοί χρήστες, ενώ κάθε λεπτό ανεβαίνουν 100 ώρες βίντεο.

Οι ώρες που έχουμε περάσει παρακολουθώντας βίντεο είναι άπειρες και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς! Συνήθως η μουσική είναι ο λόγος που θα ανοίξουμε το YouTube, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι έχουμε καεί, βλέποντας αμέτρητα βίντεο με ό,τι πιο καμένο κυκλοφορεί στο Internet!

Αν οι δημιουργοί του YouTube γνώριζαν ποια βίντεο θα καταλήγαμε να λατρεύουμε, αμφιβάλλουμε αν θα έμπαιναν στη διαδικασία να το δημιουργήσουν! (καλά σίγουρα δεν τους ενδιαφέρει… είναι πολλά τα λεφτά!)

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε κάποια από τα πιο σάπια βίντεο που έχουμε προσθέσει στα “αγαπημένα” μας!

 

 

Η Τελική Απόφαση

Η εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου, με την ειδωλάρα Χριστίνα, που είναι από πουριτανή οικογένεια και κάνει σεξ μισοντυμένη! Την διεκδικεί ο Στέφανος, η μάνα του Στέφανου, ο Σαμίρ, ο Μουνίρ και ένας κύριος από κάποιο κατσκοχώρι.

 

Παρατράγουδα

Η “γυναίκα αντιπρόσωπος”, που κάποια λέεεεερα θέλει να της πάρει μέτρα και να την βάλει στο φέρετρο…

 

Η vloger Κατερίνα Μεϊμαρόγλου

Το καλύτερο new entry στο ελληνικό YouTube! Η vloger της καρδιάς μας, λατρεύει τη γαλατόπιτα με πίτουρο, βλέπει όλη μέρα σειρές, παίζει sims και άμα λάχει ρίχνει και κάνα ρέψιμο στην κάμερα!

 

Ο Thessalonikios sto Parisi

Αν τότε τα social είχαν τη δύναμη που έχουν σήμερα, σίγουρα ο φίλος μας θα είχε γίνει viral. Από τα πρώτα ελληνικά δυνατά βίντεο τρολ στο YouTube. Ντεμεκ youtuber τότε!!

 

Η Ελληνική ΝΑΣΑ

Μπορεί το βιντεάκι αυτό να έπαιξε πρώτη φορά στην τηλεόραση και στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα όμως από τη στιγμή που ανέβηκε στο YouTube έγινε το απόλυτο viral. Είναι ένα βίντεο που όσα χρόνια και να περάσουν κάθε φορά που το βλέπεις γελάς το ίδιο πολύ!

 

300 Greek Parody

Όταν είχε κυκλοφορήσει η ταινία με τους 300, στην Ελλάδα ήταν το απόλυτο θέμα συζήτησης. Και φυσικά θα γινόταν και parody στο YouTube, οι διάλογοι πραγματικά παρωδία και τα views στον Θεό!

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top