Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με τα καλύτερα quotes!

Υπναράδες του κόσμου ενωθείτε! Σήμερα είναι η μέρα μας! Παγκόσμια ημέρα ύπνου σήμερα και ελπίζουμε να το γιορτάσετε όπως αρμόζει, με έναν καλό 12ωρο ύπνο, από αυτούς που όταν ξυπνάς, δεν ξέρεις αν είναι πρωί ή βράδυ, που βρίσκεσαι και πως σε λένε! Εμείς εδώ στο Ghetto το τιμάμε το “άθλημα” και πριν ξεκινήσουμε τους […]

Υπναράδες του κόσμου ενωθείτε! Σήμερα είναι η μέρα μας!

Παγκόσμια ημέρα ύπνου σήμερα και ελπίζουμε να το γιορτάσετε όπως αρμόζει, με έναν καλό 12ωρο ύπνο, από αυτούς που όταν ξυπνάς, δεν ξέρεις αν είναι πρωί ή βράδυ, που βρίσκεσαι και πως σε λένε!

Εμείς εδώ στο Ghetto το τιμάμε το “άθλημα” και πριν ξεκινήσουμε τους εορτασμούς και τα ροχαλητά, μαζέψαμε τα καλύτερα quotes για τον “βασιλιά- ύπνο”!

Για όλους εσάς λοιπόν που μισείτε το πρωινό ξύπνημα, που σας παίρνει ο ύπνος όταν βλέπετε ταινία, που ξυπνάτε μεσημέρι, αλλά και για εκείνες τις στιγμές που νυστάζεις, αλλά το μάτι γαρίδα…!

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top