Γιορτάζουμε μια ντουζίνα… χρόνια στην Οδό Ονείρων!

Ήταν 31 Οκτωβρίου 2007, όταν άνοιξε για πρώτη φορά η γαλάζια πόρτα της Οδού Ονείρων, στο στενάκι της Τσιριγώτη! Από τότε πέρασαν 12 χρόνια, που οι παρέες ανεβαίνουν την ξύλινη…

Ήταν 31 Οκτωβρίου 2007, όταν άνοιξε για πρώτη φορά η γαλάζια πόρτα της Οδού Ονείρων, στο στενάκι της Τσιριγώτη!

Από τότε πέρασαν 12 χρόνια, που οι παρέες ανεβαίνουν την ξύλινη σκάλα και περνούν τα βράδια τους κάτω από τα πολύχρωμα, αλογάκια του καρουζέλ, με συντροφιά τις μουσικές που αγαπάμε!

Μια “ντουζίνα χρόνια”, με αμέτρητα live στη μοναδική μουσική σκηνή της Χαλκίδας, απ’ όπου έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής και έχουν χαρίσει αξέχαστες βραδιές στο κοινό!

Την Παρασκευή 1/11/2019, το αγαπημένο μας στέκι, μας προσκαλεί στο “γενέθλιον πάρτυ” του, να γιορτάσουμε παρέα,να πιούμε στην υγειά του,  και να σβήσουμε τα κεράκια στην τούρτα!

Τα τριαντάφυλλα στο μπουκέτο, οι αριθμοί στο ρολόι, οι μήνες του έτους, οι θεοί του Ολύμπου, οι φιγούρες στην τράπουλα, οι άθλοι του Ηρακλή, τα ζώδια στον αστρολογικό χάρτη, οι βαθμοί των αμαρτιών, οι ίντσες του μεγαλύτερου προς πώληση τάμπλετ, τα ζεύγη που βασίζεται ο βελονισμός, οι οπαδοί στο ποδόσφαιρο, οι πίθηκοι του Γκίλιαν, κι ούτε ένα τηλεφώνημα για την Άννα, οι ένορκοι του Ρόουζ, η γνωστή συμμορία, 12 η ώρα θα έρθω βρε Μαριώ και 12+1 πήρα να σου πω χρόνια πολλά!

▪Με άλλα λόγια, η Οδός Ονείρων κλείνει μια ντουζίνα χρόνια και αυτό είναι μια καλή αφορμή για πάρτυ!

 

Από εμάς στο Ghetto Magazine, χρόνια πολλά, μουσικά, καλλιτεχνικά και δημιουργικά!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top