Γινόμαστε όλοι Τσιτσιπάς Χούλιγκανς για καλό σκοπό!

Οι Τσιτσιπάς Χούλιγκανς είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Στέφανου Τσιτσιπά. Είναι αυτοί οι οποίοι άλλαξαν το ρου -(ελπίζουμε να καταλάβουν την λέξη)- της ιστορίας του τέννις καθώς έδωσαν άλλη ατμόσφαιρα στα γήπεδα των μεγάλων γκραν σλαμ σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτοί που έκαναν την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών με πούλμαν στην Αυστραλία. Και όλα αυτά […]

Οι Τσιτσιπάς Χούλιγκανς είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Στέφανου Τσιτσιπά. Είναι αυτοί οι οποίοι άλλαξαν το ρου -(ελπίζουμε να καταλάβουν την λέξη)- της ιστορίας του τέννις καθώς έδωσαν άλλη ατμόσφαιρα στα γήπεδα των μεγάλων γκραν σλαμ σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτοί που έκαναν την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών με πούλμαν στην Αυστραλία. Και όλα αυτά για χάρη του Στέφανου.

Οι Τσιτσιπάς Χούλιγκανς λοιπόν, έδωσαν συνέντευξη στην Athens Voice ΑΘΕΒΟΙΣ και αποκάλυψαν την σπουδαία τους δράση. Οι Τσιτσιπάς Χούλιγκανς έχουν φτιάξει τα μπλουζάκια τους και αυτά μπορεί να τα αγοράσει ο καθένας μας. Φτάνει μόνο να σας πω ότι ο Ναδάλ έχει ήδη παραγγείλει και χρεωθεί 200.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο σχολείο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα. Και όπως λένε αυτά τα χουλιγκάνια “Είδαμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και αποφασίσαμε να το κάνουμε”. 

Μπείτε ΕΔΩ για τα μπλουζάκια και για να βρείτε πως θα τα παραγγείλετε.

Από όλους εμάς στο Ghetto έχουν πολλά μπράβο. Η κίνησή τους, αξίζει την στήριξη όλων μας.

**Εμείς εδώ από την υπόγα μας τους προκαλούμε να μας δώσουν συνέντευξη μέσω email (να δούμε πως θα την γράψουν).

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top