Αγία Ελεούσα Μίνι Μάρκετ

Γιάννης Μάρκετ, το μικρό σας σούπερ μάρκετ στην Αγία Ελεούσα

Στην Αγία Ελεούσα ξεχωρίζει ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα παραδοσιακό παντοπωλείο με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Το Μίνι Μάρκετ Γιάννης μόνο μίνι δεν είναι αφού εκεί θα βρούμε πάνω από 4000 κωδικούς προϊόντων και θα εξυπηρετηθούμε τόσο τις καθημερινές όσο και την Κυριακή. Συγκεκριμένα την Κυριακή αποτελεί την καλύτερη λύση για τα ψώνια μας καθώς παραμένει […]

Στην Αγία Ελεούσα ξεχωρίζει ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα παραδοσιακό παντοπωλείο με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Το Μίνι Μάρκετ Γιάννης μόνο μίνι δεν είναι αφού εκεί θα βρούμε πάνω από 4000 κωδικούς προϊόντων και θα εξυπηρετηθούμε τόσο τις καθημερινές όσο και την Κυριακή. Συγκεκριμένα την Κυριακή αποτελεί την καλύτερη λύση για τα ψώνια μας καθώς παραμένει ανοιχτό για να ψωνίσουμε ό,τι ξεχάσαμε αλλά και με αποκλειστικές προτάσεις που δεν θα βρούμε αλλού.

Στο Μίνι Μάρκετ Γιάννης στην Αγία Ελεούσα θα μας εκπλήξουν οι επιλογές στη μαναβική, την ποικιλία τροφίμων, τα αναψυκτικά, τα νερά, τα παγωτά, τον πάγο αλλά και στα καλλυντικά. Εκεί θα βρούμε τσιγάρα, κάρτες κινητών και κάρτες paysafe. Ξεχωρίζουν τα ιδιαίτερα αρτοποιήματα ενώ κάθε μέρα μας περιμένει αχνιστό φρέσκο ψωμί. Να μην ξεχάσουμε τις ιδέες για παιχνίδια, εποχιακά είδη και τα προϊόντα pet shop.

Σε ένα πολύ όμορφο χώρο, που διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει αλλά και για την υπέρμετρη καθαριότητά του, τα ψώνια σας γίνονται μια ευχάριστη εμπειρία. Θα σας εντυπωσιάσει η άψογη εξυπηρέτηση και το φιλόξενο περιβάλλον που απλόχερα προσφέρεται από τους ιδιόκτητες και το προσωπικό.

Στο Μίνι Μάρκετ Γιάννης στην Αγία Ελεούσα οι καλύτερες προτάσεις συνδυάζονται με τις πιο συμφέρουσες τιμές που θα σας κάνουν να το επισκεφτείτε ξανά και ξανά.

Κάθε Μέρα Ανοιχτά, 8 το πρωί έως 9 το βράδυ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ από τις 9.00 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Μίνι Μάρκετ Γιάννης

Αντωνίου Μαργαρίτη 190, Αγία Ελεούσα

Τηλέφωνο: 22213 11112

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top