Βόρεια Εύβοια: Δραματική η κατάσταση – Ανεξέλεγκτη η φωτιά

Πύρινη κόλαση περιγράφει κάτοικος των Κουρκουλών Ευβοίας, αναφέροντας πως τεράστιο πρόβλημα υπάρχει στην Σκεπαστή, όπου οι κάτοικοι χρειάζονται άμεσα βοήθεια. “Βρισκόμαστε στην παραλία. Η φωτιά καίει όλα τα χωριά αυτή τη στιγμή”, αναφέρει. Πριν από λίγο ο Δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης έβγαλε δελτίο τύπου κάνοντας έκκληση στους κατοίκους να εκκενώσουν τα χωριά τους. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δυστυχώς, …

Βόρεια Εύβοια: Δραματική η κατάσταση – Ανεξέλεγκτη η φωτιά Διαβάστε Περισσότερα »

Πύρινη κόλαση περιγράφει κάτοικος των Κουρκουλών Ευβοίας, αναφέροντας πως τεράστιο πρόβλημα υπάρχει στην Σκεπαστή, όπου οι κάτοικοι χρειάζονται άμεσα βοήθεια.

“Βρισκόμαστε στην παραλία. Η φωτιά καίει όλα τα χωριά αυτή τη στιγμή”, αναφέρει.

Πριν από λίγο ο Δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης έβγαλε δελτίο τύπου κάνοντας έκκληση στους κατοίκους να εκκενώσουν τα χωριά τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς, οι προσπάθειες κατάσβεσης για τον περιορισμό των μεγάλων μετώπων σε Αμέλαντες και Σκεπαστή δεν απέδωσαν, με αποτέλεσμα η φωτιά να παραμένει ανεξέλεγκτη.

Εκκενώστε τώρα όλο το ανατολικό μέτωπο του Δήμου μας και συγκεκριμένα της Δημοτικής Ενότητας Νηλέως, διότι η φωτιά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας
Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top