Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του προγράμματος του 3ου TEDx Chalkida (pics)

Η ώρα για το 3ο TEDx Chalkida πλησιάζει και οι διοργανωτές πραγματοποίησαν ένα pre event, στο τεταρτοκύκλιο της Ευβοϊκής Ακτής, για την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, των ομιλητών, αλλά και των workshops, που φέτος εντάχθηκαν στο πρόγραμμα! Η παρουσίαση μας έδωσε μια γεύση για όσα πρόκειται να διαδραματιστούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Περιφερειακής […]

Η ώρα για το 3ο TEDx Chalkida πλησιάζει και οι διοργανωτές πραγματοποίησαν ένα pre event, στο τεταρτοκύκλιο της Ευβοϊκής Ακτής, για την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, των ομιλητών, αλλά και των workshops, που φέτος εντάχθηκαν στο πρόγραμμα!

Φωτογραφία: Πένη Θεοδοσίου

Η παρουσίαση μας έδωσε μια γεύση για όσα πρόκειται να διαδραματιστούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Φωτογραφία: Πένη Θεοδοσίου

 

Είδαμε στιγμές από τις 2 προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, γνωρίσαμε τη φιλοσοφία του TEDx και πήραμε σημαντικές πληροφορίες για τους ομιλητές, την πορεία τους αλλά και για τα θέματα που θα αναπτύξουν γύρω από την κεντρική θεματική, που αφορά το ήθος!

Φωτογραφία: Χριστίνα Τσολάκου

Το pre event του TEDx, μας έβαλε για τα καλά στο mood της διοργάνωσης και ανυπομονούμε για το Σάββατο, να ακούσουμε τις ομιλίες,  να απολαύσουμε τα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και φυσικά να συμμετάσχουμε στα ενδιαφέροντα Workshops που θα μας χαρίσουν την διαδραστική εμπειρία της γνώσης!

Φωτογραφία: Πένη Θεοδοσίου

Εμπνευσμένο από τη ρήση του Ηράκλειτου «ήθος ανθρώπω δαίμων» το φετινό TEDxChalkida θα αποκωδικοποιήσει το «Ήθος/Ethos» μέσα από 10 εμπνευσμένες τοποθετήσεις καταξιωμένων ομιλητών το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. H σκηνή του TEDxChalkida θα φιλοξενήσει επίσης πρωτότυπες μουσικές και καλλιτεχνικές εμφανίσεις ενώ για πρώτη φορά θα πλαισιωθεί από τέσσερα παράλληλα εργαστήρια/workshops και μια εικαστική έκθεση.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν πρωτότυπες γεύσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για τη φετινή διοργάνωση. Το συνέδριο θα κλείσει με ένα μεγάλο “after party” στον κήπο του μεγάρου της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας.

Και επειδή ξέρουμε ότι δεν θέλεις να το χάσεις…. προλαβαίνεις ακόμα να εξασφαλίσεις το εισιτήριο σου εδώ!

Χορηγός Επικοινωνίας: Ghetto Magazine 

Φωτογραφία: Πένη Θεοδοσίου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top