Βραδιές Champions League παρέα με πίτσα L’ Artigiano (pics)

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι αρχίζουν και μαζεύονται στα σπίτια τους παρέα με τους φίλους τους. Το Champions League ξεκινάει. Highlight, πεπερόνι, πλευρικά τραπεζάκια, “εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ”, Εουσσσέμπιο και τέτοια…..

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι αρχίζουν και μαζεύονται στα σπίτια τους παρέα με τους φίλους τους. Το Champions League ξεκινάει.

Highlight, πεπερόνι, πλευρικά τραπεζάκια, “εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ”, Εουσσσέμπιο και τέτοια.. Είναι μερικά μόνο από αυτά που επικρατούν στις βραδιές του Champions League.

Φοράμε τα καλά μας και είμαστε έτοιμοι να δούμε το ματσάκι αφού πρώτα έχουμε δει όλο το pre-game και έχουμε μοιράσει τις θέσεις μας και τις γωνίες στον καναπέ.

Στο φαγητό δεν θα τα χαλάσουμε αλλά το Champions League θέλει μπίρα και pizza!

Η μπάλα είναι στρογγυλή το ίδιο και η πίτσα. Τι καλύτερο λοιπόν από αυτά τα 2 μαζί;

Οι βραδιές με πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα θέλουν και την κατάλληλη πρόταση για φαγητό. Έτσι, όλες οι παρέες στη Χαλκίδα έχουν την επιλογή για μοναδικό και απολαυστικό φαγητό. Και η επιλογή ακούει στο όνομα L’ Artigiano.

Η L’ Artigiano, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, και φυσικά στην πόλη της Χαλκίδας.

Η άμεση εξυπηρέτηση δεν θα σε κάνει να πρέπει να παραγγείλεις 2 ώρες πριν το ματς, να μην σε αγχώνει αυτό. Δε νοείται όμως να μην υπάρχουν 3 διαφορετικά είδη πίτσας στην παρέα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι! Η πραγματική μπάλα παίζεται στο σαλόνι σου με τις μπύρες και τις πίτσες από το L’ Artigiano.  Το κινητό θα μείνει σε απόσταση ασφαλείας, εκτός και εάν θέλεις να κάνεις ένα στορυ πριν το ματς, να δείξεις τι πίτσα τρως (τότε πάμε πάσο).

Για κάτι τέτοιες βραδιές  ποδοσφαιρικού θεάματος όπως αυτό του Champions League η L’ Artigiano είναι έτοιμη να σκοράρει στο στομάχι σου με τις μοναδικές γεύσεις.

                                                                                 

L’ Artigiano: Καλογεροπούλου 13, Χαλκίδα. Τηλέφωνο 2221 060945

Site:  https://www.lartigiano.gr/

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top