Βρήκαμε μία ταράτσα – “νησί” στο κέντρο της Χαλκίδας! (pics)

Πόσο απέχει η Μύκονος και η Σαντορίνη από τη Χαλκίδα; Μόνο δύο ορόφους, θα σου πουν η Βάνα και η Αριστέα, οι οποίες έβαλαν όλη τους τη δημιουργικότητα και το μεράκι και έφτιαξαν την ομορφότερη ταράτσα στην πόλη! Στην περιοχή του Δέλτα λοιπόν, δίπλα σε μεγάλες πολυκατοικίες, σε ένα κλασικό αστικό τοπίο, οι δύο αδερφές, […]

Πόσο απέχει η Μύκονος και η Σαντορίνη από τη Χαλκίδα;

Μόνο δύο ορόφους, θα σου πουν η Βάνα και η Αριστέα, οι οποίες έβαλαν όλη τους τη δημιουργικότητα και το μεράκι και έφτιαξαν την ομορφότερη ταράτσα στην πόλη!

Στην περιοχή του Δέλτα λοιπόν, δίπλα σε μεγάλες πολυκατοικίες, σε ένα κλασικό αστικό τοπίο, οι δύο αδερφές, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την ταράτσα τους και να την μεταμορφώσουν στο ωραιότερο καλοκαιρινό στέκι για εκείνες, τις οικογένειες τους και τους φίλους τους!

Η Βάνα έχει τις ιδέες και η Αριστέα (η καλλιτεχνική φλέβα της οικογένειας), τις υλοποιεί, με βοήθεια πάντα από όλη την οικογένεια, αλλά και φίλους, οι οποίοι δεν λένε όχι να δώσουν ένα χεράκι για να απολαμβάνουν όλοι μαζί μετά τις καλοκαιρινές βραδιές στην ταράτσα των κοριτσιών!

Όλο το πάτωμα έχει βαφτεί σε στυλ που να θυμίζει νησιώτικο σοκάκι, τα κάγκελα έχουν ντυθεί με ψάθα, παλέτες βάφτηκαν και στολίστηκαν με φαναράκια και ένα βαρέλι μετατράπηκε σε…ανεμόμυλο!

Ξεχωρίζει φυσικά η ζεστή γωνιά με τις κουρτίνες, τους καναπέδες από παλέτα και την τέλεια πολυθρόνα, που όπως μου είπαν, είναι το μέρος που συνήθως χαζεύουν με τις ώρες σειρές και φαντάζομαι ότι θα γίνεται μάχη για το ποιος θα προλάβει την πολυθρόνα!

Εκεί που για όλους τους υπόλοιπους, είναι ένα μέρος για να απλώνουμε ρούχα, να αποθηκεύουμε άχρηστα πράγματα και να τοποθετούμε κεραίες και πιάτα δορυφορικής, η Αριστέα και η Βάνα αποφάσισαν να δημιουργήσουν την πιο ξεχωριστή ταράτσα- αυλή στην Χαλκίδα!

Η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα πάρα πολύ την ταράτσα αυτή, αλλά πιο πολύ ζήλεψα την όρεξη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα που έχουν, να φτιάξουν κάτι τόσο όμορφο που δίνει άλλη νότα στην καθημερινότητα τους και ομορφαίνει το σπίτι τους!

Σίγουρα και οι γείτονες στα γύρω μπαλκόνια θα ζηλεύουν το ίδιο!

 

Φωτογραφίες: Χριστίνα Τσολάκου 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top