Βάλαμε gopro κάμερα στον Δημάρα και είδαμε τη Χαλκίδα μέσα από τα μάτια ενός σκύλου (video)

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο βάλαμε μία gopro κάμερα στον Δήμο, τον σκύλο του GHETTO και είδαμε τη Χαλκίδα μέσα από τα μάτια ενός σκύλου. Είδαμε την πόλη όπως την βλέπει και την συναντάει καθημερινά ένα αδέσποτο ζώο. Κάναμε την βόλτα μας, συνάντησε τους αδέσποτους φίλους του και στο τέλος πήγε να ξεδιψάσει στα δοχεία […]

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο βάλαμε μία gopro κάμερα στον Δήμο, τον σκύλο του GHETTO και είδαμε τη Χαλκίδα μέσα από τα μάτια ενός σκύλου. Είδαμε την πόλη όπως την βλέπει και την συναντάει καθημερινά ένα αδέσποτο ζώο.

Κάναμε την βόλτα μας, συνάντησε τους αδέσποτους φίλους του και στο τέλος πήγε να ξεδιψάσει στα δοχεία νερού που έχει τοποθετήσει για τα αδέσποτα το κατάστημα Car audio Efstathiou Sound.

Φέτος λόγω της καραντίνας δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο για αυτό πάμε να θυμηθούμε το μοανδικό βίντεο που είχαμε δημοσιεύσει πέρυσι στην σελίδα μας το facebook (δείτε την δημοσίευση ΕΔΩ).

Διαβάστε τα μέτρα που πήρε ο δήμος Χαλκιδέων για τα αδέσποτα της πόλης λόγω κορονοϊού ΕΔΩ

Το μοναδικό gopro βίντεο με τη Χαλκίδα μέσα από τα μάτια ενός σκύλου:

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Αδεσπότων Ζώων καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των αδέσποτων ζωων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top